Ήταν σε Μουντ(ι) νίκης το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο έφυγε με το διπλό από τα Τρίκαλα (76-86), μετά από ένα μαγικό απόγευμα του Μούντι που τελείωσε το ματς με 28 πόντους. Κι όλα αυτά στην παράταση, αφού πρώτα οι φιλοξενούμενοι είδαν κατάματα την ήττα στην κανονική διάρκεια της αναμέτρησης.

Το Ρέθυμνο έφυγε με το διπλό από τα Τρίκαλα (76-86), μετά από ένα μαγικό απόγευμα του Μούντι που τελείωσε το ματς με 28 πόντους. Κι όλα αυτά στην παράταση, αφού πρώτα οι φιλοξενούμενοι είδαν κατάματα την ήττα στην κανονική διάρκεια της αναμέτρησης.

Στα τελευταία 30 δευτερόλεπτα τα Τρίκαλα ήταν μπροστά με 70-68 και χρειάστηκε το πρώτο καλάθι στο ματς του Χριστοδούλου για να πάει το ματς στο έξτρα πεντάλεπτο.  Στα ιδιαιτέρως αξιοσημείωτα του ματς η επανεμφάνιση του Σοφοκλή Σχορτσανίτη σε επίσημο παιχνίδι. Ο Έλληνας σέντερ φανερά με παραπανίσια κιλά πάτησε παρκέ για αγώνα μετά από 623 μέρες.    

Σκληρή μάχη ήταν το πρώτο ημίχρονο στα Τρίκαλα μεταξύ της τοπικής ομάδας και του Ρεθύμνου. Κάθε ομάδα είχε από ένα δεκάλεπτο. Το πρώτο άνηκε στους φιλοξενούμενους που με κορυφαίο τον Γκούντγουιν (πέτυχε 12 πόντους) βρέθηκαν να μπροστά στο 10’με σκορ 17-23. Τα επόμενα δέκα λεπτά όμως, ήταν υπόθεση των Τρικάλων. Με τον Λούντζη να οργανώνει και να εκτελεί και τον Σλαφτσάκη να έρχεται ορεξάτος από τον πάγκο, οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν την κατάσταση και πήγαν στα αποδυτήρια με σκορ 40-41.

Η αμφίρροπη μάχη συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος. Τα Τρίκαλα είχαν σε καταπληκτική μέρα τον Τζόουνς, ενώ άρχισαν να παρουσιάζουν και αξιοθαύμαστη πολυφωνία. Στην παράταση ο Μούντι πέτυχε τους 12 από τους συνολικά 16 πόντους της ομάδας του και κλείδωσε τη νίκη για τους Κρητικούς, το μυστικό ωστόσο για την ομάδα του Βετούλα ήταν η άμυνα στο έξτρα πεντάλεπτο που ανάγκασε τα Τρίκαλα να σκοράρουν μόλις 6 πόντους.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Μέξας): Τζόους 16(1), Λούντζης 11(2), Φέισι 6, Τέγιτς 5(1), Μάρεϊ 8, Θέιμς 7(1), Σλαφτσάκης 13(1), Χατζηνικόλας, Καλογιαννίδης, Σχορτσανίτης 6, Κανάτσεβιτς 4.

ΡΕΘΥΜΝΟ (Βετούλας): Γκούντγουιν 14(2), Κόττας 1, Χριστοδούλου, Μόρισον 5(1), Άρνστεντ 11(1), Ντάνιελς 9, Μούντι 28(3), Στεφανίδης, Λι 8, Γιαννόπουλος 5(1). 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.