Σπανούλης: «Οι στιγμές που περάσαμε μαζί με τον Γιώργο δημιούργησαν μια σχέση ζωής»

Ο Βασίλης Σπανούλης ευχήθηκε στον Γιώργο Πρίντεζη να απολαύσει όσα πέτυχε στο ελληνικό μπάσκετ, αφήνοντας το στίγμα του.

Έναν χρόνο μετά την ολοκλήρωση της καριέρας του Βασίλη Σπανούλη, ο Γιώργος Πρίντεζης είπε “αντίο” στο μπάσκετ και “κρέμασε” τη φανέλα του, κατακτώντας το ντάμπλ με τον Ολυμπιακό στην φετινή περίοδο. Συμπαίκτες, αλλά πρωτίστως φίλοι και εκτός γηπέδων, ο Σπανούλης δημοσίευσε στα social media το προσωπικό μήνυμα του προς τον Πρίντεζη και πλέον ο πρώην αρχηγός και ο πρώην υπαρχηγός των “ερυθρολεύκων” θα θυμούνται όσα πέτυχαν με τον Ολυμπιακό που αγάπησαν και τον κόσμο των “ερυθρολεύκων” που λάτρεψε και τους δυο.

Το μήνυμα του Βασίλη Σπανούλη:

“Φιλαράκι μου ό,τι και να πω ή να γράψω για σένα είναι πολύ λίγο να εκφράσει αυτό που νιώθω για σένα σαν φιλο πρώτα και σαν συμπαίχτη μετά! Οι στιγμές που περάσαμε μαζί,οι ατελείωτες συζητήσεις μας,οι χαρές και οι στενοχώριες που περάσαμε δημιούργησαν μια σχέση ζωής και είμαι περήφανος γι αυτό!!!

Συγχαρητήρια για την θρυλική καριέρα σου! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις αυτά που με τόσο κόπο κατέκτησες!! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις την πανέμορφη οικογένειαά σου!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.