ΕΣΑΚΕ: Kαταψηφίστηκε η απόφαση αποβολής ΑΕΚ, Άρη, Λάρισας, Απόλλωνα Πάτρας

Οι 12 ομάδες της «λίγκας" υπερασπίστηκαν την ενότητα τους και έδωσαν περισσότερο χρόνο στους 4 εταίρους τους να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητες των φακέλων τους.

Στην καταψήφιση της απόφασης της Επιτροπής Αδειοδότησης του ΕΣΑΚΕ προχώρησαν οι 12 ομάδες της Βasket League και με ψήφους 8-4, ακύρωσαν την εισήγηση αποβολής της ΑΕΚ, του Άρη, της Λάρισας και του Απόλλωνα Πάτρας, των οποίων οι φάκελοι είχαν κριθεί ελλιπείς στα κριτήρια που έχουν τεθεί για την αδειοδότηση τους.

Οι ομάδες ζήτησαν, ουσιαστικά, να συνεχιστεί η διαδικασία για την αδειοδότηση τους ώστε να συμμετάσχουν κανονικά στο επόμενο πρωτάθλημα και να τους δοθεί και άλλος χρόνος, ώστε να καλύψουν τα κενά των φακέλων τους, αν έχουν αυτή την δυνατότητα…

Η συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ διέρκησε έξι ώρες, ενώ έξω από τα γραφεία του ΕΣΑΚΕ είχαν συγκεντρωθεί οπαδοί της ΑΕΚ, ενώ ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, Μάκης Αγγελόπουλος αποχώρησε από την διαδικασία δηλώνοντας δικαιωμένος από την απόφαση που πήραν οι ομάδες της Λίγκας.

«Δεν επέρχονται συνέπειες μη αδειοδότησης των ομάδων, συνεχίζουμε κανονικά. Προς τιμήν τους όλα τα μέλη του ΕΣΑΚΕ έχουν διαπιστώσει ότι υπάρχουν κενά στον κανονισμό, πρέπει να τον αλλάξουμε για να μην υπάρχουν λάθη. Υπάρχουν προβλήματα, είναι ένας νέος κανονισμός, θα τον φτιάξουμε. Από εδώ και πέρα έχουμε διαδικασία ενώπιον της ΕΕΑ» ήταν τα λόγια του νομικού συμβούλου της ΚΑΕ ΑΕΚ, Αλέξη Αλεξίου.

«Σίγουρα υπάρχει δικαίωση. Πάντα ήμασταν με την πλευρά του ΕΣΑΚΕ για να βρίσκουμε λύσεις στα προβλήματα. Κάποιες ατέλειες μπορεί να υπήρχαν, όχι όμως για να μας απορρίψουν. Δεν πέρασε η εισήγηση της Επιτροπής. Από το 2020 το λέμε, ήμασταν κατά αυτής της διαδικασίας. Πρέπει να υπάρξουν βελτιώσεις στον κανονισμό και θα συζητηθούν την 1η Ιουλίου για να επικαιροποιηθεί για να είμαστε ευθυγραμμισμένοι με την οικονομική κατάσταση της χώρας. Να είμαστε συνεπείς, με πράγματα που μπορούν να γίνουν. Θέλουμε την εξυγίανση και αυτό κάνουμε από το 2012» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.