Αγραβάνης: «Οφείλουμε να τελειώσουμε όμορφα την σεζόν»

Ο Προμηθέας υποδέχεται την Λάρισα στο πρώτο παιχνίδι του μικρού τελικού και στην διεκδίκηση της τρίτης θέσης του πρωταθλήματος.

Οι αγώνες του μικρού τελικού, Προμηθέα-Λάρισας θα αρχίσουν την Κυριακή (12/6) από την Πάτρα και ο Δημήτρης Αγραβάνης σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, υποστήριξε ότι η ομάδα της Πάτρας πρέπει να αντιμετωπίσει με την δέουσα σοβαρότητα την Λάρισα που αποτέλεσε την έκπληξη των φετινών πλέι οφ.

Αναλυτικά το blog του Έλληνα παίκτη:

«Έχουμε μπει πλέον στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν και μπροστά μας βρίσκονται οι Μικροί Τελικοί, με αντίπαλο την Λάρισα. Μπορεί οι αγώνες για την 3η θέση να μην έχουν την ίδια αίγλη με τους Μεγάλους Τελικούς, όμως εμείς έχουμε πολύ μεγάλο κίνητρο, αυτός ήταν ο ρεαλιστικός μας στόχος από την αρχή της σεζόν και θα παλέψουμε πολύ για να τον πετύχουμε.

Η εικόνα που δείξαμε στη σειρά με τον Ολυμπιακό θεωρώ πως δεν μας αντιπροσωπεύει ως ομάδα, αντιθέτως μας αδικεί, καθώς ελάχιστα από όσα είχαμε σχεδιάσει, μας βγήκαν στην πράξη. Η Λάρισα από την άλλη, είναι η μεγάλη έκπληξη της σεζόν και το έδειξε και κόντρα στον Παναθηναϊκό, εκεί που έφτασε την σειρά στα πέντε παιχνίδια. Οφείλουμε να είμαστε σοβαροί, για να καταφέρουμε να πετύχουμε τις νίκες που θέλουμε και να κλείσουμε όμορφα τη σεζόν.

Τέλος, δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ και στην σημασία της στήριξης από τον κόσμο μας. Θέλουμε ένα Τόφαλος με πολύ κόσμο, να μας ωθήσει προς τη νίκη από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και εμείς από την πλευρά υποσχόμαστε πως θα δώσουμε το 100% για να τα καταφέρουμε και να τους ευχαριστήσουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.