Πρίντεζης: «Στον Ολυμπιακό έχουμε αντιληφθεί την σωματική και πνευματική ετοιμότητα που χρειάζεται για τον τίτλο»

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού θεωρεί ότι το πρόσφατο F4 της Euroleague, λειτουργεί εμπειρικά για όλη την ομάδας ενόψει της διεκδίκησης του ελληνικού τίτλου.

Για την πνευματική και σωματική ετοιμότητα του Ολυμπιακού στην διεκδίκηση του ελληνικού πρωταθλήματος της Basket League, μίλησε ο αρχηγός του, Γιώργος Πρίντεζης, στην συνέντευξη Τύπου του ΕΣΑΚΕ για την έναρξη της ημιτελικής σειράς των πλει οφ.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Πρίντεζη:

«Σίγουρα για εμάς το πρωτάθλημα είναι βασικός στόχος. Έχουμε πετύχει τους άλλους δυο, να γυρίσει η ομάδα στους τίτλους και να αγωνιστεί ξανά στο Final 4. Υπήρχε ένα άδειασμα με το Περιστέρι στο πρώτο ματς, όμως όλοι έχουμε καταλάβει ότι πρέπει να είμαστε σωματικά και πνευματικά έτοιμοι για να πάρουμε το πρωτάθλημα.

Είναι μεγάλη εμπειρία το Final 4 για κάθε παίκτη. Είναι μεγάλη τιμή για τον σύλλογο και για κάθε παίκτη που μπορεί να σε κάνει μόνο καλύτερο, αγωνιστικά και πνευματικά. Βγαίνεις πιο έτοιμος. Πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας

Θέλω να τονίσω ότι δυο ομάδες από την επαρχία βρίσκονται στα ημιτελικά. Είμαι τυχερός γιατί είχα παίξει κι εγώ μια χρονιά στη Λάρισα κι έχω ζήσει την αγάπη που έχουν για το μπάσκετ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.