Παπαπέτρου: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού αξίζει την χαρά του τίτλου»

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού είναι βέβαιος για την ψυχολογική ενότητα της ομάδας ενόψει της υπεράσπισης του τίτλου του πρωταθλητή.

O αρχηγός του Παναθηναϊκού, Ιωάννης Παπαπέτρου μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου του ΕΣΑΚΕ ενόψει της έναρξης των ημιτελικών στα πλει οφ, υπογράμμισε ότι οι “πράσινοι” είναι συμπαγείς όσο ποτέ στο παρελθόν και ο στόχος της διατήρησης του τίτλου του πρωταθλητή, είναι μια χαρά που αξίζει στον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Οι δηλώσεις του Ιωάννη Παπαπέτρου:

«Είχαμε αντιξοότητες φέτος, αλλάξαμε προπονητή, ήταν μια δύσκολη χρονιά στην Ευρώπη. Πλέον είμαστε σε καλό στάδιο, η ομάδα είναι πλήρης, είμαστε σε καλή κατάσταση και ανυπόμονοι να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο για το φινάλε της σεζόν. Θα γίνουν ωραία και ανταγωνιστικά παιχνίδια που θα τα χαρεί ο κόσμος. Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ».

Και πρόσθεσε: «Το πρωτάθλημα είναι ο μεγάλος στόχος, ξέρουμε όλοι πόσο δύσκολη είναι η Ευρωλίγκα. Το μόνο που έχει μείνει είναι αυτός ο τίτλος που είναι σημαντικός για τον σύλλογο. Είμασε πιο συμπαγείς από ποτέ, πιο πλήρεις από ποτέ. Μέσα στην χρονιά υπήρχαν περιπτώσεις που κάναμε προπόνηση 7-8-9 άτομα λόγω τραυματισμών και συνθηκών, σίγουρα δεν αποτελεί δικαιολογία αλλά παίζει ρόλο. Είμαστε καλά και έχουμε όλοι έναν κοινό σκοπό, να κερδίσουμε το πρωτάθλημα που είναι μεγάλος στόχος για τον σύλλογο. Η ευθύνη που έχουμε είναι να παίξουμε το καλύτερο μπάσκετ που μπορούμε. Και να συνδυαστεί με το αποτέλεσμα. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού αξίζει μια τέτοια χαρά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!