Basket League: Βήμα παραμονής για Ιωνικό, έμεινε ζωντανός ο Ηρακλής (hls)

Ηράκλης και Ιωνικός πήραν δυο σημαντικές νίκες και συνεχίζουν τον αγώνα παραμονής στην Basket League την ώρα που το πρωτάθλημα έχει μπει στις τελευταίες του στροφές.

Ο Ηράκλης στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής υποδέχτηκε το Λαύριο με τους γηπεδούχους να παίρνουν μια άνετη νίκη με σκορ 83-67 και να μένουν ζωντανή στην μάχη της παραμονής στην Basket League.

Η ομάδα του Κώστα Μέξα ήταν εμφανώς καλύτερη από το ξεκίνημα της αναμέτρησης με αποτέλεσμα να μην αφήσει κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο του ώστε να διεκδικήσει κάτι από το ματς.

Ο “γηραίος” πήρε τα ηνία του ματς από το ξεκίνημα και σύντομα έχτισε και διαφορές οι οποίες έγιναν διψήφιες χωρίς να υπάρξει σε κανένα σημείο του ματς ουσιαστική πίεση από τους φιλοξενούμενους με την μεγαλύτερη τιμή της διαφορά να φτάνει και τους 25 πόντους.

Κορυφαίος για τους νικητές ο Χένρι με 31 πόντους με τον Γκάρετ να προσθέτει άλλους 21 πόντους την ώρα που στην αντίπερα όχθη 22 είχε ο Βον και 14 πόντους ο Μουράτος.

Τα δεκάλεπτα: 26-11, 15-21, 32-19, 10-16.

Δείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα.

O Ιωνικός επικράτησε στην Πυλαία του ΠΑΟΚ και έκανε ένα ακόμη βήμα παραμονής σε ένα ματς που ολοκληρώθηκε με τελικό σκορ 80-79.

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν σε μια σημαντική νίκη με τα επόμενα ματς όμως να είναι ιδιαιτέρως καθοριστικά για την επίτευξη του τελικού στόχου.

Για την ομάδα της Νίκαιας κορυφαίος ήταν ο Κολοβέρος που σημείωσε 20 πόντους με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη να προσθέτει άλλους 17 και τον Αρσενόπουλο 14, στην άλλη πλευρά ο Λοβ είχε 18 και ο Ντι Λέο 13 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 19-23, 22-19, 19-18, 19-20.

Δείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.