Ιωνικός-Ηρακλής 74-62: Με ηγέτη τον Χάμιλτον

Σημαντική νίκη για την παραμονή στην κατηγορία πήρε ο Ιωνικός που κέρδισε τον Ηρακλή καλύπτοντας και τη διαφορά των 5 πόντων που είχε χάσει στο παιχνίδι του πρώτου γύρου

Με τον Χάμιλτον να είναι ο πρώτος σκόρερ και να πετυχαίνει double double (25π. και 12 ρημπάουντ) αλλά να έχει σημαντική βοήθεια και από άλλους παίκτες, ο Ιωνικός πέτυχε σπουδαία νίκη απέναντι στον Ηρακλή, σε ένα παιχνίδι που το ήθελαν και οι δύο ομάδες για την παραμονή στην κατηγορία. 

Η νίκη πήγε στην πλευρά του Ιωνικού που κατάφερε να έχει ένα πολύ καλό πρώτο πεντάλεπτο στην τέταρτη περίοδο. Σε εκείνο το χρονικό σημείο, έφτασε μέχρι και το +10 (64-54 με το τρίποντο του Κολοβέρου) κι ενώ μέχρι τότε, οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ για μεγάλο χρονικό διάστημα. 

Ο Ιωνικός είχε πάρει ακόμη μία φορά μεγάλη διαφορά στο παιχνίδι, στην αρχή του αγώνα. Ήταν στο 9’ όταν και προηγήθηκε με +11 (21-10) με ηγέτη τον Χάμιλτον

Ο Ηρακλής από εκείνο το σημείο και μετά έκανε την αντεπίθεσή του και με σερί 11-0, κατάφερε να ισοφαρίσει σε 21-21 με καλάθι του Σταμάτη. Ενδιάμεσα, η πρώτη περίοδος είχε τελειώσει με προβάδισμα για τον Ιωνικό με 21-16. 

Ο Ιωνικός εκτός από τον Χάμιλτον πήρε σημαντικούς πόντους (όταν δεν σκόραρε ο Χάμιλτον) από Μαυροκεφαλίδη (17π.), Κολοβέρο (12π.), Ντέιβις (9π.) ενώ είχε πολύτιμη βοήθεια και από τον Τούμπα (7π.) κάτω από τα καλάθια. 

Ο Ηρακλής έψαχνε να βρει σταθερό σημείο αναφοράς στην επίθεσή του χωρίς να είναι εύστοχος στα μακρινά σουτ. Τελείωσε το παιχνίδι με 19% στο τρίποντο με 5/26. Για τον Ηρακλή, πρώτος σκόρερ ήταν ο Παπαδάκης με 12 πόντους.

Το ημίχρονο τελείωσε 33-29 με προβάδισμα για τον Ιωνικό ενώ στο τέλος της τρίτης περιόδου οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες με 49-49. Γενικώς ήταν ένα παιχνίδι με τις δύο ομάδες κοντά στο σκορ μέχρι το πρώτο πεντάλεπτο της τέταρτης περιόδου όταν ο Ιωνικός “έχτισε” μια διαφορά που του έδωσε το περιθώριο να πάει προς τη νίκη. 

Μάλιστα, ο Ιωνικός στο τελευταίο τρίλεπτο του παιχνιδιού μπήκε και με τη διαφορά στο +11 (67-56), ο Ηρακλής μείωσε μέχρι το -7 (67-60 στο 1’27” πριν το τέλος), ο Ιωνικός όμως είχε τον χρόνο υπέρ του και πήρε τη νίκη. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.