Προμηθέας: Αναλαμβάνει ο Γιατράς ως το τέλος της σεζόν

Σύμφωνα με πληροφορίες του Novasports.gr ο Μάκης Γιατράς επιστρέφει στον Προμηθέα για το υπόλοιπο της τρέχουσας σεζόν, αντικαθιστώντας τον Ηλία Ζούρο.

Ο τελευταίος υπέβαλε την παραίτηση του στη διοίκηση της ομάδας της Πάτρας και εντός της ημέρας αναμένεται να επισημοποιηθεί το “διαζύγιο”. Οι Πατρινοί, άλλωστε, έχουν συγκαλέσει έκτακτο Δ.Σ. για να οριστικοποιήσουν το θέμα και να συζητήσουν πως θα βαδίσουν στην επόμενη ημέρα.

Μία επόμενη ημέρα, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρει ξανά τον Μάκη Γιατρά στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Έλληνας προπονητής φαντάζει η ιδανική λύση τη δεδομένη χρονική στιγμή, καθώς είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα πρόσωπα και καταστάσεις στον Προμηθέα, ενώ διατηρεί και εξαιρετικές σχέσεις με τη διοίκηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Novasports.gr οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει ώστε ο Μάκης Γιατράς να αναλάβει το “τιμόνι” της ομάδας μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Να την καθοδηγήσει, δηλαδή, στα playoffs της Basket League. Μία συμφωνία που αναμένεται να ανακοινωθεί ακόμη και εντός της ημέρας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.