Λαύριο – Παναθηναϊκός 82-91: Με το δεξί ο Βόβορας (hls)

Ο Γιώργος Βόβορας και το νέο επιτελείο του Παναθηναϊκού μπήκαν με το δεξί στις νέες υποχρεώσεις τους. Οι "πράσινοι¨ επικράτησαν του Λαυρίου με 91-82, μετά από ένα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι κατά διαστήματα έπαιξαν πολύ όμορφο μπάσκετ.

Στο πρώτο ημίχρονο το Λαύριο ήταν καλύτερο από τον Παναθηναϊκό και πιο γρήγορα κατάφερε να βρει ρυθμό και να εν συνεχεία να κάτσει στην θέση του οδηγού. Στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου οι γηπεδούχοι ήταν μπροστά 25-17 αναδεικνύοντας τα σοβαρά αμυντικά προβλήματα των “πράσινων”.

Ο Παναθηναϊκός άρχισε να συνέρχεται από το δεύτερο δεκάλεπτο κι έπειτα. Σε αυτό το σημείο η ομάδα του Βόβορα βελτίωσε σημαντικά τις αμυντικές της επιδόσεις την ίδια στιγμή που επιθετικά κυρίως με τον Παπαπέτρου, άρχισε να βρίσκει καλό ρυθμό. Όλη αυτή η διαδικασία είχε σαν αποτέλεσμα το πρώτο μέρος να τελειώσει ισόπαλο 45-45.

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Μέικον ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του και παρέσυρε μαζί του τον Παναθηναϊκό. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν και έφτιαξαν διψήφια διαφορά στο παιχνίδι παρά το απίστευτο κρεσέντο του Ουίλιαμς που σε αυτή την περίοδο έβαλε τέσσερα τρίποντα. Στο τελευταίο λεπτό της τρίτης περιόδου ο Παναθηναϊκός έκανε μία ακόμα αντεπίθεση και στο 30 το παιχνίδι ήταν 60-71.

Στο ίδιο τέμπο κύλησε και το τελευταίο δεκάλεπτο. Το Λαύριο προσπαθούσε να επιστρέψει με επιθετικές εξάρσεις του Βον και του Νικολάϊδη, όμως ο Παναθηναϊκός σταθερός πλέον κι εκείνος επιθετικά με τον Παπαπέτρου, τον Μέικον και τον Οκάρο Γουάιτ (κι οι τρεις σκόραραν από 20 και πάνω) δεν είχε ουσιαστικό θέμα στα τελευταία λεπτά του ματς και έφτασε στη νίκη.

Οι καλύτερες φάσεις:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.