Ζούρος: «Ο Φράνκαμπ θα μας βοηθήσει, ο Αγραβάνης είναι παίκτης Ευρωλίγκα αν βελτιώσει λεπτομέρειες»

Ο Ηλίας Ζούρος έπλεξε το εγκώμιο των νεαρών παικτών του Προμηθέα, του Αγραβάνη αλλά και του νέου μεταγραφικού αποκτήματος, Κόνερ Φράνκαμπ.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ ο Ηλίας Ζούρος μετά τη νίκη επί του Ιωνικού:

«Δεν προπονούμαστε. Οι παίκτες μου είχαν τεράστια αυταπάρνηση απέναντι σε μια ομάδα που σε δυσκολεύει με τα σουτ της. Ο Μαυροκεφαλίδης είναι πολύ καλή προσθήκη για τον Ιωνικό. Δώσαμε ότι μπορούσαμε. Ο καθρέφτης της απόδοσης είναι η προπόνηση, είναι ξεκάθαρο ποιο είναι το πρόβλημά μας».

Για τα νέα παιδιά : «Ο Λάγιος ήταν πολύ καλός στην άμυνα. Είναι και ο Βασιλείου που έρχεται. Αυτά τα παιδιά θέλουν τον χρόνο τους, έχουν ταλέντο και μπορούν να βοηθήσουν. Εκτός από το αποτέλεσμα σημαντικό είναι να βγάλουμε και κάποια παιδιά. Θέλουμε να τα καταφέρουμε, έπαιξε και ο Μπαζίνας σήμερα. Είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα στην Ευρώπη με τα ταξίδια. Πρέπει να αντέξουμε. Σημαντικό ότι κάποια παιδιά κέρδισαν σε αυτοπεποίθηση. Περιμένουμε να γυρίσουν κάποιοι παίκτες».

Για τον Φράνκαμπ: «Έχει την ποιότητα, έχει σκορ, δημιουργία, πάσα. Ελπίζουμε να μας βοηθήσει σε αυτό που θέλουμε. Μας λείπει ο Ρέι και ο Γκίκας. Υπάρχει ο τραυματισμός του Χαντ αλλά και ο Σίμπσον που υπερβάλλει εαυτών. Είναι τόσα πολλά»…

Για τον Αγραβάνη: «Εχει πάρα πολύ μεγάλο ταλέντο, έχει δώσει πολλά στην ομάδα. Αν βελτιώσει 1-2 πράματα , είναι παίκτης Ευρωλίγκα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.