Ιωνικός-ΠΑΟΚ 66-69: Με τον…εγωϊσμό των Ρίβερς και Γκριν

Ο ΠΑΟΚ παραμένει σε τροχιά εισόδου στην πρώτη εξάδα της βαθολογίας και ο Ιωνικός δεν απομακρύνθηκε από την ζώνη του υποβιβασμού,

Υπό το βάρος του αποκλεισμού στο Κύπελλο, το «πρέπει» έμοιαζε ακόμη μεγαλύτερο για τον ΠΑΟΚ στο εξ’ αναβολής παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με τον Ιωνικό και τελικά κατάφερε να το διαχειριστεί και να νικήσει (66-69) στη Νίκαια. Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να ελπίζει για την είδοσο του στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας, ενώ οι Νικαιώτες γνώρισαν την 5η συνεχόμενη ήττα τους και υποχώρησαν στο 3-10, παραμένοντας στην ζώνη του υποβιβασμού.

Στο 1’19” με καλάθι του Ρίβερς ο ΠΑΟΚ προσπέρασε με 63-62, ο Γόντικας έχασε την μπάλα μετά από επιθετικό ριμπάουντ και ο Ρίβερς με τρίποντο σημείωσε το 62-66 στα 42’’. O Mόουζες κράτησε “ζωντανό” τον Ιωνικό (64-66) αλλά ο Γκριν εξαφάλισε την νίκη για τον ΠΑΟΚ, με τρίποντο στα 15’’ (64-69). Καθορστικο παράγοντα για τους φιλοξενούμενους ήταν η άμυνα τους στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς δέχτηξε 26 πόντους μετά τους 40 του πρώτου.

Ο Ιωνικός αγωνίστηκε για πρώτη φορά χωρίς τον Νίκο Χουγκάζ, ο οποίος εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό, αλλά και χωρίς τον Γιάννη Αθηναίου λόγω θλάσης. Ήταν ανταγωνιστικός ως το τέλος, αλλά έμεινε από δυνάμεις.

Η στατιστική του αγώνα εδώ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.