Μέξας: «Xρειαζόμαστε δύο προσθήκες»

O προπονητής του Ηρακλή υπογράμμισε ότι η αφαίρεση τριών βαθμών από τον Ηρακλή θα απασχολεί τον ίδιο και τους παίκτες του σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος.

Για έλλειψη σεβασμού από την διαιτησία έκανε λόγο ο τεχνικός του Ηρακλή, Κώστας Μέξας μετά την εντός έδρας ήττα από τον Προμηθέα, ενώ παραδέχτηκε ότι ο “Γηραιός” χρειάζεται δυο μεταγραφές παικτών.

Οι δηλώσεις του Κώστα Μέξα:

«Εξ’ αρχής ήταν ένα δύσκολο ματς για μας και γιατί άδειασε το γήπεδο και γιατί δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε… Ξέραμε πως δεν μπορούμε να έχουμε 40 λεπτά αντοχής, εξαιτίας των απουσιών και των παιδιών που αποχώρησαν. Μια ομάδα που ήταν πιο έτοιμη από εμάς, βγήκε στο γήπεδο. Η έλλειψη διάρκειας έπαιξε τον ρόλο της.

Στην άμυνα χαθήκαμε αρκετές φορές. Αν θέλουμε να γίνουμε ανταγωνιστικοί πρέπει ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε την καθημερινότητά μας να είναι διαφορετικός. Δεν μας σεβάστηκε η διαιτησία και πριν την εκκένωση και μετά με τις τεχνικές ποινές… Στην πρώτη μου διαμαρτυρία δέχθηκα τεχνική ποινή. Δεν θέλω να μείνω παραπάνω σε αυτό το κομμάτι, ας δούμε εμείς τι κάναμε λάθος και πάμε παρακάτω.

Χρειαζόμαστε τουλάχιστον δύο παίκτες. Δύο καλές προσθήκες. Πρέπει να βρούμε σταθερές μέσα στον αγώνα για να είμαστε καλύτεροι στον δεύτερο γύρο. Μακάρι να βρούμε λύσεις για να προχωρήσουμε. Ο στόχος είναι μέχρι το ματς με τον Παναθηναϊκό να έρθει ο ένας παίκτης και μετά να αποκτηθεί ο επόμενος.

Το -3 θα έπρεπε να απασχολεί όλο το πρωτάθλημα, όχι μόνο εμάς και είναι ένα σημαντικό ζήτημα. Η διοίκηση έχει υποσχεθεί ότι θα δοθούν λύσεις, θέλουμε παίκτες που θα μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να θέλουν να έρθουν στην ομάδα μας. Πιστεύω πως θα έχουμε θετικές εξελίξεις το επόμενο διάστημα».

 

.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας