Ολυμπιακός – Ιωνικός 109-65: Νίκησε εύκολα και “βλέπει” Μακάμπι (hls)

Οι "ερυθρόλευκοι" πήραν μια άνετη νίκη και στρέφουν πλέον το βλέμμα τους στην αναμέτρηση που ακολουθεί για την Euroleague απέναντι στην Μακάμπι.

Ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας τον Ιωνικό με τους γηπεδούχους να παίρνουν μια πολύ άνετη νίκη με σκορ 109-65.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα μπήκε δυνατά από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, είχε σωστές επιλογές στο επιθετικό κομμάτι, ήταν αρκετά εύστοχος και πολύ γρήγορα έχτισε μια μεγάλη διαφορά που προσέγγισε τους 20 πόντους.

Οι “ερυθρόλευκοι” συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στην δεύτερη περίοδο, όποτε έβρισκαν την ευκαιρία έτρεχαν στο ανοιχτό γήπεδο ενώ εξακολουθούσαν να είναι εύστοχοι από την περίμετρο με αποτέλεσμα η διαφορά να ανοίξει ακόμα περισσότερο με την μεγαλύτερη τιμή της να φτάνει στους 25 πόντους στο πρώτο ημίχρονο.

Στο τρίτο δεκάλεπτο η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε με τους Πειραιώτες να έχουν πλήρως τον έλεγχο του αγώνα και να συνεχίζουν να βγάζουν ενέργεια που του επέτρεπε να διατηρούν την απόσταση σε πολύ υψηλά επίπεδα ενώ αρκετό χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Κουίνσι Έϊσι, με την διαφορά να φτάνει στους 44 πόντους με την οποία ολοκληρώθηκε και το ματς.

Στο τελευταίο διάστημα του αγώνα δεν ήταν δυνατό να αλλάξει κάτι στο συγκεκριμένο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό να φτάνει σε μια άνετη νίκη να επιστρέφει στα επιτυχημένα αποτελέσματα μετά την ήττα από την Φενέρμπαχτσε και να ρίχνει πλέον το βλέμμα του σε ένα ακόμα σημαντικό ματς που ακολουθεί για την Euroleague απέναντι στην Μακάμπι εκτός έδρας.

Κορυφαίος για τους νικητές ο Βεζένκοφ που ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 16 πόντους, ακολούθησε ο Λαρεντζάκης με 15 ενώ από 13 πρόσθεσαν οι Φαλ και Ντόρσεϊ, στην αντίπερα όχθη 13 είχε ο Τζέρμαν, 11 ο Αθηναίου και 10 πόντους σημείωσε ο Γόντικας.

Τα δεκάλεπτα: 30-12, 25-24, 22-13, 32-16.

Δείτε εδώ τα στατιστικά της αναμέτρησης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.