Πρίφτης: «Μόνο ο Νέντοβιτς στο μυαλό μας, δεν ξέρω αν μπορούμε να διαχειριστούμε άλλο ένα πρόβλημα» (vid)

Όπως ήταν λογικό, ο Δημήτρης Πρίφτης στις δηλώσεις του μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Λαυρίου, στάθηκε στο Νεμάνια Νέντοβιτς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κόουτς του «τριφυλλιού» μετά την… πύρρειο νίκη σε βάρος του Λαυρίου:

«Αυτή στη στιγμή το μόνο που υπάρχει στο μυαλό μας είναι η κατάσταση του Νέντοβιτς. Έχουμε ήδη πολλά προβλήματα, δεν ξέρουμε αν μπορούμε να το διαχειριστούμε κι αυτό. Δεν ξέρω τι είδους διάστρεμμα είναι. Κάναμε κάποια καλά πράγματα και κάποια μέτρια. Το Λαύριο δεν είχε να χάσει κάτι και έπαιξε καλά επιθετικά».

Αναλυτικά όσα είπε και στην συνέντευξη Τύπου λίγη ώρα αργότερα: «Συγχαρητήρια στα παιδιά, δεν ήταν εύκολες οι συνθήκες με τα προβλήματα που είχαμε. Κερδίσαμε, αυτό έχει σημασία. Στο μυαλό μας είναι το δύσκολο πρόγραμμα. Θα θέλαμε να βελτιώσουμε την θέση μας στην Ευρωλίγκα, έχουμε κάποιες απώλειες να διαχειριστούμε. Πάντα κάποιοι παίκτες πρέπει να παίζουν καλά. Συγχατητήρια και στο Λαύριο».

Για τους Νέντοβιτς, Παπαπέτρου και Ουάιτ: «Είναι νωρίς, είναι ζεστό το πόδι του. Έχει γυρίσει. Δεν είναι κάτι απλό. Να δούμε τι ενημέρωση θα έχουμε από τους γιατρούς αύριο. Δεν είναι σε καλή κατάσταση οι Παπαπέτρου και Ουάιτ. Ο Οκάρο είναι ακόμα κλινήρης. Το κορμί του Παπαπέτρου δεν είναι στην συνθήκη που θα έπρεπε για να παίζει όπως έκανε πριν. Δεν έχει κάνει προπόνηση, κάνει μόνο αερόβιο. Έχει ταλαιπωρηθεί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.