Λάρισα: Απέκτησε τον Μούντι που είχε συμφωνήσει με τον Ιωνικό

Έπαιξε στο Ρέθυμνο την περίοδο 2017-18 με μέσο όρο 15 πόντους σε 26 αγώνες.

Η Λάρισα αγωνίστηκε με μόλις τρεις ξένους παίκτες απέναντι στον Ολυμπιακό, και δεδομένων των αναγκών ενίσχυσης της, ο τεχνικός της θεσσαλικής ομάδας, Φώτης Τακιανός προανήγγειλε την άφιξη του Στέφαν Μούντι (28χρ, 1.80) που αγωνίσθηκε πριν από 4 σεζόν στο Ρέθυμνο.

Ο Αμερικάνος γκαρντ είχε συμφωνήσει με τον Ιωνικό, αλλά μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα της Νίκαιας και την παραίτηση της προέδρου, Χριστίνας Σκέντζιου λόγω της αιφνιδιαστικής αποχώρησης του χρηματοδότη, Βαγγέλη Τσάπα, αναμένεται να ενισχύσει τους Θεσσαλούς στην προσπάθεια που θα κάνουν να παραμείνουν στην Βasket League.

Στο Ρέθυμνο, ο Μούντι είχε 15 πόντους κατά μέσο όρο σε 26 παιχνίδια, εντυπωσιάζοντας με το παιχνίδι του, για να συνεχίσει στη συνέχεια στην VTB League και την Τσμόκι, με την οποία αγωνίστηκε στο FIBA Europe Cup. Τα τελευταία δυο χρόνια βρισκόταν στην Ουγγαρία και την Ντεμπρετσένι.

Η ΚΑΕ Λάρισα ανακοίνωσε την μεταγραφή του Αμερικάνου παίκτη:

«Η ΚΑΕ Λάρισα ανακοινώνει επίσημα τον Στεφάν Μούντι. Ο Αμερικάνος ύψους 1.78 είχε αγωνιστεί στη #BasketLeague για λογαριασμό του Ρεθύμνου τη σεζόν 2017-2018. Ο 28χρονος γκαρντ αγωνιζόταν τα τελευταία 2 χρόνια στο Ουγγρικό πρωτάθλημα με την φανέλα της DEAC και τη σεζόν 2020-2021 είχε μέσο όρο 16,2 πόντους, 4 ριμπάουντ, 5,1 ασσίστ και 1,9 κλεψίματα μέσο όρο σε 29 λεπτά συμμετοχής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.