ΑΕΚ: Κρίσιμος ο Δεκέμβριος σύμφωνα με τον Δέδα

Ο Στέφανος Δέδας χαρακτήρισε κρίσιμο τον Δεκέμβριο για τους φετινούς στόχους της ΑΕΚ.

Ο Έλληνας κόουτς αναφέρθηκε στην επικείμενη αναμέτρηση της Ένωσης με τον Προμηθέα για το πρωτάθλημα, αλλά και τους δυο τελικούς που ακολουθούν σε Basketball Champions League και Κύπελλο Ελλάδος. Ο Δέδας μίλησε στην ιστοσελίδα της ΑΕΚ.

Αναλυτικά, ο Έλληνας κόουτς δήλωσε: “Μπαίνουμε σ’ ένα πολύ κρίσιμο μήνα για τους στόχους της ομάδας. Η αρχή γίνεται στη συνάντηση με τον Προμηθέα. Θα είναι ένας αγώνας με μεγάλο βαθμό δυσκολίας, αν αναλογιστούμε τα συσσωρευμένα προβλήματα, που αντιμετωπίζουμε από την αρχή της περιόδου, ωστόσο πάμε στο ματς με καλή ψυχολογία, τηρουμένων των συνθηκών, μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες, σε BCL και Basket League. Ακολουθούν μέσα στον Δεκέμβρη, μεταξύ άλλων σημαντικών αγώνων, δύο ”Τελικοί” στο γήπεδό μας, για το BCL και το Κύπελλο Ελλάδος αντιστοίχως, και στοχεύουμε να κορυφώσουμε την απόδοσή μας εκείνο το διάστημα”.

Και συμπλήρωσε: “Βασικό ζητούμενο είναι να μείνουμε υγιείς. Σ’ αυτόν τον κρίσιμο μήνα, η βοήθεια του κόσμου της ΑΕΚ κρίνεται απαραίτητη, ώστε να ωθήσει τους παίκτες μας να ”υπερβάλλουν εαυτόν”. Είναι ο μόνος τρόπος, για να ξεπεράσουμε τα δύσκολα. Το μυαλό μας είναι πάντα στον Στέβαν Γέλοβατς. Είναι ανθρώπινο. Και πώς αλλιώς να γινόταν; Ωστόσο, θεωρώ, ότι πρέπει και θα βρούμε ξανά τα ψυχικά αποθέματα για να διαχειριστούμε ακόμη ένα απαιτητικό ματς”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.