Μάντζαρης: “Ελπίζω να έχω ευχάριστες αναμνήσεις σ’ αυτό το γήπεδο” (vid)

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης αναφέρθηκε στην νέα του ομάδα τον ΠΑΟΚ, αλλά και τις μνήμες από τον τραυματισμό του το 2013 στο συγκεκριμένο γήπεδο με τα χρώματα του Ολυμπιακού.

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΠΑΟΚ έκανε ο Βαγγέλης Μάντζαρης. Ο Έλληνας μπασκεμπολίστας επέστρεψε στην Ελλάδα για χάρη των “ασπρόμαυρων”. Μάλιστα ο Μάντζαρης σχολίασε τα μηνύματα που δέχθηκε από τους φίλους του “Δικεφάλου”, αλλά και τις μνήμες που έχει στο γήπεδο του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

  • Για τις πρώτες στιγμές με τον ΠΑΟΚ:

«Καλή αρχή να έχουμε, καλώς σας βρήκα. Χαίρομαι πάρα πολύ που βρίσκομαι στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Ο λόγος που με έκανε να έρθω εδώ, είναι ότι η ομάδα μου έδειξε πόσο με θέλει. Πρώτα απ’ όλα ο κόουτς, μετά ο πρόεδρος και μετά ο κόσμος του ΠΑΟΚ».

  • Για τα μηνύματα που είχε από τους οπαδούς της ομάδας:

«Είχα εκατοντάδες μηνύματα καθημερινά και πραγματικά, αυτό ήταν κάτι που μου είχε λείψει, γιατί μετά τον Ολυμπιακό, οι ομάδες που πήγα δεν είχαν τόσο φανατικό κοινό. Αυτό έκανε την επιθυμία μου ακόμα μεγαλύτερη για να έρθω στον ΠΑΟΚ. Επίσης, ένα μεγάλο κίνητρο για μένα είναι ότι ΠΑΟΚ είναι μία από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ελλάδας με τον κόσμο του. Δεν έχω ξαναέρθει στη Θεσσαλονίκη για να μείνω και είναι και αυτό μια εμπειρία. Επίσης, είναι και το Champions League, που είναι μια σημαντική ευρωπαϊκή διοργάνωση και επειδή όλα αυτά τα χρόνια έχω μάθει να συμμετέχω στην Ευρώπη, ήταν κι αυτό ένα παραπάνω κίνητρο για εμένα».

  • Για το αν γνωρίζει τους συμπαίκτες του ΠΑΟΚ:

«Τους περισσότερους Έλληνες παίκτες του γνωρίζω, με τους Αμερικανούς γνωρίστηκα και είναι πολύ καλά παιδιά. Mε τον Μάρβιν Τζόουνς πέρυσι ήμασταν συμπαίκτες στο Περιστέρι. Θεωρώ ότι έχουμε ένα καλό σύνολο, για να πετύχουμε κάτι καλό».

  • Για τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ κι αν αυτό ήταν κάτι που φανταζόταν:

«Ποτέ μη λες ποτέ στην καριέρα σου, δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή. Έχω πολλές εμπειρίες από εδώ, από αυτό το γήπεδο, ακόμα και τη χειρότερη μου στον αθλητισμό (σ.σ. ο χιαστός του τον Ιανουάριο του 2013 στην PAOK Sports Arena), από εδώ την έχω και ελπίζω να μην ξανασυμβεί ποτέ. Κοιτάζω μπροστά, μακάρι να έχω μόνο ευχάριστες αναμνήσεις σε αυτό το γήπεδο από εδώ και πέρα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.