Μανωλόπουλος: «Σκληρός αμυντικά ο Παναθηναϊκός

Τα χαμένα ριμπάουντ του Περιστερίου και η άμυνα του Παναθηναϊκού έκριναν την ροή του αγώνα για τον προπονητή των γηπεδούχων.

Στα χαμένα ριμπάουυντ από τους παίκτες του Περιστερίου, στάθηκε ο τεχνικός του, Σωτήρης Μανωλόπουλος που χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό, «σκληρό» στην άμυνα του. Η εμφάνιση του Περιστερίου δεν μετριάζει τον προβληματισμό για την ήττα της ομάδας του.

Οι δηλώσεις του προπονητή του Περιστερίου:

«O Παναθηναϊκός ήταν καλός επιθετικά, αλλά πάρα πολύ καλός αμυντικά. Ήταν σκληρός. Νομίζω πως τη μεγαλύτερη ζημιά στο δεύτερο ημίχρονο μας την έκαναν τα επιθετικά ριμπάουντ του Παναθηναϊκού, είχαμε μεγάλο πρόβλημα εκεί.

Σε ό,τι αφορά την επίθεσή μας, στο πρώτο ημίχρονο, όσο κυκλοφορήσαμε τη μπάλα, όσο στοχεύσαμε, πήραμε κάτι από αυτό. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν τα καταφέραμε, δεν είχαμε καθαρό μυαλό, γι’ αυτό δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Βγάλαμε κάποιες άμυνες, αλλά χάσαμε τα ριμπάουντ και γι’ αυτό δεν καταφέραμε να μείνουμε στο παιχνίδι μέχρι τέλους.

Για μένα δεν υπάρχει ήττα που αφήνει γλυκόπικρη γεύση. Είμαστε το Περιστέρι και οφείλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλα τα παιχνίδια, όπου και να παίζουμε, με όποιον αντίπαλο και να παίζουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης