Φλόιντ: «Κάθε παιχνίδι είναι μία ευκαιρία και εύχομαι το ματς με το Περιστέρι να μας δώσει… ζωή»

Ο Παναθηναϊκός έχει δύσκολο εκτός έδρας ματς με το Περιστέρι (24/10, 20:00) και το blog του Τζεχάιβα Φλόιντ στον ΕΣΑΚΕ περιέχει πολύ ενδιαφέρουσες ατάκες.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Τζεχάιβα Φλόιντ στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για το εκτός έδρας ματς του Παναθηναϊκού με το Περιστέρι (24/10, 20:00):

«Απέναντι στη Μακάμπι παλέψαμε αλλά ήταν πολύ αργά. Είμαι ο τύπος του ανθρώπου που προσπαθεί να κρατήσει το καλό από το κακό για να παραμείνει θετικός.

Ο τρόπος που πάλεψε η ομάδα στις τελευταίες κατοχές του αγώνα με τη Μακάμπι δείχνει ότι το έχουμε μέσα μας. Στο Τελ Αβίβ, η ομάδα έκανε μια καλή επιστροφή, αλλά δεν τα κατάφερε. Απλά πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να το κάνουμε με συνέπεια.

Ανακάλυψα ότι η υπομονή θα είναι το πιο δύσκολο έργο μου, καθώς θέλω να βοηθήσω την ομάδα αμέσως, αλλά υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που πρέπει να γίνουν.

Κάθε παιχνίδι είναι μια ευκαιρία για οικοδόμηση και ελπίζω ότι αυτό το επερχόμενο εντός έδρας παιχνίδι θα μας δώσει τη ζωή που χρειαζόμαστε. Στο πρωτάθλημα έχουμε ένα εκτός έδρας ματς απέναντι στο Περιστέρι. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι από την αρχή, να δείξουμε συνέπεια και να πάρουμε τη νίκη.»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.