Ρογκαβόπουλος: “Να μην υποτιμήσουμε τη Λάρισα”

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος τόνισε πως ο Προμηθέας δεν πρέπει να υποτιμήσει τη Λάρισα, στην αναμέτρηση των δυο ομάδων για το πρωτάθλημα.

Ο Έλληνας παίκτης έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ, πως μοναδικός στόχος των Πατρινών στο συγκεκριμένο ματς είναι η νίκη.

Αναλυτικά, τα όσα έγραψε: “Καλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες, εύχομαι να είστε καλά.

Η εβδομάδα που πέρασε για εμάς ήταν η πιο δύσκολη και απαιτητική από το ξεκίνημα της σεζόν με δύο αναμετρήσεις απέναντι σε πολύ ισχυρές ομάδες μέσα σε μόλις 48 ώρες. Από τη μια το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό ήταν εξ ορισμού δύσκολο, αφού οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μπει πολύ δυνατά στη σεζόν και έχουν δημιουργήσει ένα πολύ ισχυρό σύνολο με εξαιρετικούς παίκτες.

Από την άλλη η αναμέτρηση στην Ισπανία κόντρα στη Βαλένθια, μια ομάδα με εμπειρία και παραστάσεις από την Ευρωλίγκα, που θεωρώ πως είναι ικανή να διεκδικήσει την κατάκτηση του 7Days EuroCup. Με τον Ολυμπιακό, αν και είχαμε κάποια καλά διαστήματα, κυρίως στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, δεν βγάλαμε την απαιτούμενη ενέργεια και δεν ήμασταν όσο ανταγωνιστικοί θα θέλαμε.

Στην Ισπανία παλέψαμε πολύ περισσότερο και θεωρώ πως αν ήμασταν λίγο πιο συγκεντρωμένοι στο αμυντικό ριμπάουντ και λίγο πιο εύστοχοι έξω από τα 6.75 μ., θα μπορούσαμε να φύγουμε από τη “La Fonteta” με ένα μεγάλο διπλό. Δώσαμε τη μάχη μας, είχαμε πολλά καλά διαστήματα, αλλά απέναντι σε τέτοιες ομάδες αν δεν έχεις τις λεπτομέρειες με το μέρος σου, είναι δύσκολο να κερδίσεις. Από αυτά τα δύο παιχνίδια κρατάμε κάποια οφέλη, καθώς και τα καμπανάκια που ήχησαν και μαρτύρησαν κάποιες αδυναμίες μας, προκειμένου να τις βελτιώσουμε.

Τώρα, τα κεφάλια μέσα και επικεντρωνόμαστε στη δύσκολη συνέχεια, αρχή γενομένης από το παιχνίδι με τη Λάρισα το Σάββατο στην Πάτρα. Πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα, η οποία έρχεται πιο ξεκούραστη από εμάς να μας αντιμετωπίσει και αν την υποτιμήσουμε θα έχουμε σοβαρό πρόβλημα. Ίσως κάποιοι θεωρούν πως είμαστε το φαβορί, εμείς όμως γνωρίζουμε πως για να το επιβεβαιώσουμε πρέπει όλοι να δώσουμε παραπάνω για το 100%, ώστε να πάρουμε τη νίκη και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας.

Ευελπιστώ πως οι οπαδοί μας θα σταθούν στο πλάι μας, τόσο το Σάββατο, όσο και την Τρίτη απέναντι στην Γκραν Κανάρια. Είναι πολύ σημαντική για εμάς η στήριξη του κόσμου, πόσο μάλλον όταν προερχόμαστε από ήττα και χρειαζόμαστε μια επιπλέον ώθηση για ψυχολογικούς λόγους. Εμείς από την πλευρά μας δεσμευόμαστε πως θα κάνουμε τα πάντα για να φύγουν οι οπαδοί μας χαρούμενοι από το γήπεδο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.