Πρίφτης: “Δεν παίξαμε καλά, ο Φέρελ δεν ήρθε να μας σώσει από κάτι”

Ο Δημήτρης Πρίφτης δεν έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του κόντρα στον Ιωνικό. Διαβάστε όσα είπε για τον Φέρελ, την δημιουργία, τον Χουγκάζ και άλλα.

Ο Έλληνας προπονητης ήταν λακωνικός στην αρχική τοποθέτησή του:
«Δεν έχω να πω πολλά. Δεν παίξαμε καλά».

Για το θέμα της δημιουργίας στην ομάδα:

«Η ασίστ γράφεται όταν η μπάλα μπαίνει στο καλάθι. Η δημιουργία υπάρχει. Η ασίστ είναι το τελευταίο στάδιο. Εμείς ψάχνουμε τα αμαρκάριστα σουτ. Το αν θα μπουν είναι άλλο θέμα. Η δημιουργία ως όρος είναι λίγο συγκεχυμένη στο μυαλό κάποιων».

Για τον Φέρελ:

«Δεν είναι έτοιμος. Θα είναι με την ομάδα στο Τελ Αβίβ. Πρέπει να δω την κατάστασή του. Χρειάζεται κάποιες μέρες στο θέμα της φυσικής κατάστασης. Πρέπει να κοιμάται για παράδειγμα, γιατί με το τζετ λαγκ δυσκολεύεται. Έρχεται πρώτη φορά στην Ευρώπη. Να πω ότι δεν ήρθε να μας σώσει από κάτι, αλλά να μας βελτιώσει».

Για την επιλογή των ξένων στο πρωτάθλημα:

«Το έχω ξανακάνει στην Ρωσία. Είχα 8-9 ξένους εκεί. Η ειδοποιός διαφορά είναι πως είχα απεριόριστο αριθμό αλλαγών. Σε εμάς δεν διευκολύνει αυτό. Δεν βοηθάει στην συνοχή. Δεν είναι συμπαγής η ομάδα. Τα πράγματα οδηγούνται σε αυτή την κατεύθυνση. Ο παίκτης πρέπει να το διαχειριστεί, κυρίως πνευματικά».

Για τον Χουγκάζ:

«Έκανε μαζί μας προπονήσεις στην προετοιμασία. Έχει ταλέντο και έφεση στην επίθεση. Είναι θέμα δουλειάς, τα συστατικά υπάρχουν, όπως υπάρχουν σε πολλούς παίκτες. Το θέμα είναι πώς τα διαχειρίζεσαι για να γίνεις θετικός ή αρνητικός».

Για το πότε περιμένει βελτίωση:

«Είναι στιγμές που παίζουμε καλά όπως το β’ δεκάλεπτο με την Ρεάλ που δεχτήκαμε 12 πόντους ή με την Λαμποράλ το δεύτερο ημίχρονο που παίξαμε δυνατά. Πρέπει να δουλέψουμε. Χρειάζεται επιμονή και επιμονή. Να πιεστούμε λίγο παραπάνω μεταξύ μας. Εξαρτάται και από τους παίκτες και από τα στοιχειώδη αποτελέσματα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.