Λάρισα – Λαύριο 66-75: Το τελευταίο δεκάλεπτο έκρινε το ματς (hls)

Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Λάρισας κάνοντας την διαφορά στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα.

Η Λάρισα υποδέχτηκε το Λαύριο στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Basket League με τους φιλοξενούμενους να πραγματοποιούν ένα εξαιρετικό τελευταίο δεκάλεπτο (25-9) και τελικά να φεύγουν νικητές με τελικό σκορ 75-66.

Η ομάδα του Παπανικολόπουλου ξεκίνησε εντυπωσιακά την αναμέτρηση και προηγήθηκε με 17-4 λίγο μετά το πρώτο πεντάλεπτο του αγώνα. Το Λαύριο σιγά σιγά άρχισε να “πατάει” καλύτερα μέσα στο παρκέ και να λειτουργεί πιο σωστά κυρίως στο επιθετικό κομμάτι.

Το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο ισορροπημένο με το Λαύριο να κλείνει την διαφορά και τους γηπεδούχους να καταφέρνουν να διατηρούν ένα ελαφρύ προβάδισμα μέχρι και το φινάλε της 3ης περιόδου.

Στο τελευταίο κομμάτι του ματς η ομάδα του Χρήστου Σερέλη δυνάμωσε πολύ την άμυνα της και περιόρισε αισθητά τους γηπεδούχους οι οποίοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν στο πιο κρίσιμο σημείο του ματς, έχασαν την επαφή τους με το σκορ και τελικά ηττήθηκαν παρά το καλό ξεκίνημα που είχαν κάνει στην αναμέτρηση.

Κορυφαίος για τους νικητές ο Τάισον Κάρτερ με 19 πόντους ενώ ο Γερομιχαλός πρόσθεσε άλλους 13 ερχόμενος από τον πάγκο, στην αντίπερα όχθη 20 πόντους σημείωσε ο Χάντσον.

Τα δεκάλεπτα: 20-13, 18-22, 19-15, 9-25.

Δείτε εδώ τα στατιστικά της αναμέτρησης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.