Πουλιανίτης: “Γνωρίζω πολύ καλά το μέγεθος της ομάδας”

Την ικανοποίηση για την επιστροφή του στον Άρη εξέφρασε στις πρώτες του δηλώσεις ο Έλληνας γκάρντ.

O Στέλιος Πουλιανίτης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη μετά την επιστροφή του και εξέφρασε την ικανοποίηση του για την συγκεκριμένη εξέλιξη.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον ΑΡΗ. Γνωρίζω πολύ καλά το μέγεθος της ομάδας, πρόσωπα και καταστάσεις και είμαι ενθουσιασμένος που θα αποτελέσω κομμάτι της προσπάθειας του ΑΡΗ για να πετύχει κάτι καλύτερο σε σχέση με τα τελευταία χρόνια.

Δημιουργείται ένα ως επί το πλείστον νεανικό σύνολο και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τους επίσημους αγώνες για να φανεί τι μπορούμε να πετύχουμε. Είμαι, επίσης, χαρούμενος που θα συνεργαστώ και πάλι με τον Γιάννη Καστρίτη, μετά τη συνύπαρξή μας στα Τρίκαλα και την Κύμη. Ξέρω τι θέλει από μένα ο κόουτς και θα δώσω τα πάντα για να συμβάλλω ώστε να έχουμε μία επιτυχημένη σεζόν.

Είναι πολύ σημαντικό που αναμένεται να έχουμε ξανά τον κόσμο στο πλευρό μας. Ο αθλητισμός «πόνεσε» από τις άδειες κερκίδες πέρυσι. Ο ΑΡΗΣ και το Αλεξάνδρειο ίσως περισσότερο, αφού είναι γνωστό ότι ο κόσμος μας είναι παραδοσιακά και μαζικά δίπλα στην ομάδα. Φέτος, που θα τον έχουμε ξανά μαζί μας, θα έχουμε και ένα παραπάνω όπλο, μία μεγαλύτερη ώθηση για να κάνουμε κάτι καλό. Έχει αποδειχτεί πως όταν ο ΑΡΗΣ είναι συσπειρωμένος, μπορεί να πετύχει πολλά”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.