ΠΑΟΚ: Χορηγική ονοματοδοσία μετά από 15 χρόνια

Η σταδιακή αποπληρωμή των παλαιότερων χρεών δημιούργησαν πρόσφορο έδαφος για την συμφωνία της με χορηγό που θα συνοδεύει το όνομα του ΠΑΟΚ.

Χορηγό ονόματος θα έχει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ύστερα από 15 χρόνια, καθώς το οικονομικό νοικοκύρεμα του προέδρου, Θανάση Χατζόπουλου από την περσινή περίοδο, δημιούργησε ευοίωνες προδιαγραφές, ώστε να υπάρξει νέο, βασικό έσοδο για την ομάδα μπάσκετ και η εταιρία Mateco, στην οποία ιδιοκτήτης είναι φίλαθλος του συλλόγου, να συμφωνήσει για την ονοματοδοσία.

Η συμφωνία έχει μονοετή διάρκεια και ο Θανάσης Χατζόπουλος δήλωσε μετά την συμφωνία του με τον Αντώνης Τσαλόπουλος: «Οι εποχές είναι δύσκολες και οι φίλοι φαίνονται στα δύσκολα. Και αυτό ακριβώς κάνει ο Αντώνης Τσαλόπουλος. Στέκεται δίπλα μας και τον ευχαριστούμε, γιατί με την εταιρία του mateco, στηρίζει έμπρακτα την προσπάθειά μας να πάμε και πάλι τον ΠΑΟΚ ψηλά».

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Μateco, Αντώνης Τσαλόπουλος είπε από την πλευρά του: «Βλέποντας την προσπάθεια που κάνει αυτή η διοίκηση, κανένας ΠΑΟΚτσής δεν πρέπει να μείνει αμέτοχος. Στηρίζουμε την ανοδική πορεία του ΠΑΟΚ και είμαστε δίπλα σε κάθε υγιή προσπάθεια που με υπομονή και επιμονή μπορεί να φέρει ξανά μεγάλες στιγμές στην ομάδα μπάσκετ».

Πρόκειται για μία συμφωνία που θα αποφέρει ένα σημαντικό, επιπρόσθετο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, έσοδο για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ που παράλληλα κινείται και σε άλλα μέτωπα χορηγικά έτσι ώστε να συνεχίσει να «καθαρίζει» ότι έχει να κάνει με τα συσσωρευμένα χρέη του παρελθόντος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.