Χεζόνια: «Κατηγορήστε εμένα που έφυγα και δεν αποφάσισα με την καρδιά μου»


Απόφαση λογικής και όχι συναισθήματος, ήταν η αρνητική απάντηση του Μάριο Χεζόνια στον Παναθηναϊκό και ενώ ο Κροάτης φόργουορντ, ετοιμάζεται να δεχτεί την πρόταση της Ούνικς Καζάν. Ο «Super Mario» με αφορμή τον χαρακτηρισμό «ανόητοι» που έγραψε ένας φίλαθλος του «τριφυλλιού» για το «ναυάγιο» των διαπραγματεύσεων της ΚΑΕ με τον εκπρόσωπο του παίκτη, Κρίς Χιλ και παρά την αγάπη που τρέφει ο Κροάτης στον Παναθηναϊκό, ζήτησε από τον κόσμο να μην κατηγορεί την διοίκηση και τους ιθύνοντες της ομάδας,

Ο Χεζόνια τόνισε στην απάντηση του ότι οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού πρέπει να κατηγορήσουν τον ίδιο, γιατί δεν αποφάσισε με γνώμονα την αγάπη που τρέφει για τον «εξάστερο» και υποστήριξε ότι φεύγοντας από τους «πράσινους», ήταν δεδομένο ότι δεν θα φορούσε την φανέλα άλλης ελληνικής ομάδας. Πάντως, για το αν θα βρεθεί ξανά αντίπαλος του Παναθηναϊκού, όπως επίσης αναφέρει ότι δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο, αν συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Ευρωλίγκας (η Ούνικς επέστρεψε για την επόμενη διοργάνωση), αυτό θα συμβεί αναπόφευκτα στην προσεχή περίοδο.

Εκτός κι αν ο Χεζόνια ζητήσει και η ομάδα το αποδεχτεί να μην αγωνιστεί κόντρα στον Παναθηναϊκό, τουλάχιστον στα δυο παιχνίδια της κανονικής διάρκειας…

Η απάντηση του «Super Μario»:

«Δεν είναι ανόητοι φίλε, είναι αληθινοί. Δεν θέλω να κατηγορήσετε την ομάδα, κατηγορήστε εμένα. Νιώθω ότι τους απογοήτευσα όλους επειδή δεν μπορούσα να πάρω μία απόφαση και δεν μπορώ να αποφασίσω με βάση την καρδιά μου αυτή τη στιγμή. Δεν θα φορέσω την φανέλα άλλης ελληνικής ομάδας και δεν θα παίξω κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ποτέ».

Λίγη ώρα, αργότερα, ο Χεζόνια έκανε και νέο tweet για την απογοήτευση του που έφυγε από τον Παναθηναϊκό και την «σπασμένη» καρδιά του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.