ΕΣΑΚΕ: Δυο ομάδες με ελλιπείς φακέλους


Η επιτροπή ελέγχου των φακέλων που κατέθεσαν οι 11 ΚΑΕ για την αδειοδότηση τους και εν συνεχεία την εξασφάλιση πιστοποιητικού συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα, ολοκλήρωσε σήμερα (30/6) την διαδικασία και αναμένεται να καταθέσει την εισηγητική έκθεση της στο διοικητικό συμβούλιο των ομάδων-μελών της «λίγκας».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Νovasports.gr. , υπάρχουν ελλείψεις στους φακέλους δυο ΚΑΕ που κρίνονται ως μη αξεπέραστες, αλλά προς το παρόν, δεν δύναται να εγκριθεί η αδειοδότηση τους. Η πενταμελής πρωτοβάθμια επιτροπή ελέγχου ήταν σε συνεχή επικοινωνία με τις δυο ομάδες, το τελευταίο 15νθημερο, μετά την λήξη προθεσμίας υποβολής των φακέλων. Οι ελλείψεις στους δυο φακέλους είναι διαφορετικές, αλλά και οι δυο ταυτίζονται με τα βασικά κριτήρια που θεσπίστηκαν ομόφωνα από την «λίγκα» και νομοθετήθηκαν από την Πολιτεία, ώστε να είναι σε ισχύ ο εσωτερικός έλεγχος των ανωνύμων εταιριών, πριν προωθηθούν στην ΕΕΑ που εκδίδει τα πιστοποιητικά συμμετοχής.

Το διοικητικό συμβούλιο θα αποφασίσει για την εισηγητική έκθεση της επιτροπής και εν συνεχεία θα προχωρήσει σε ανακοινώσεις. Πάντως, έχει προβλεφθεί η λειτουργία και δευτεροβάθμιας επιτροπής ελέγχου που δίνει το δικαίωμα σε όποια ΚΑΕ δεν αδειοδοτηθεί, να προσφύγει σ’ αυτή.

Υπενθυμίζεται ότι για τον πρωταθλητή της Α2 κατηγορίας, Απόλλων Πατρών που έχει κερδίσει την απευθείας άνοδο του στην Basket League, καθώς και τον Ολυμπιακό, ο οποίος επέστρεψε στην Α1, ύστερα από δυο χρόνια, αλλά είναι άγνωστο αν θα κατοχυρώσει την θέση του με την υποβολή φακέλου, θα υπάρξει άλλη διαδικασία από την επιτροπή με νέα χρονικά περιθώρια, καθώς μόλις χθες (30/6) ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της Α2.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.