Γιατράς: «Αν μείνω κι άλλο θα κάνω κακό στην ομάδα» (vid)

Ο Μάκης Γιατράς στις γεμάτες συγκίνηση δηλώσεις του μετά την ήττα από την ΑΕΚ στους μικρούς τελικούς της Basket League, επέμεινε στην απόφαση αποχώρησης από την τεχνική ηγεσία αλλά άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει από άλλο πόστο.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός των Πατρινών στην ΕΡΤ μετά τη λήξη του τελευταίου μικρού τελικού:

«Σήμερα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, με τις συνθήκες που είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Να δώσω συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και στους παίκτες μου. Παρά τα προβλήματα που είχαμε, ήρθαμε και παίξαμε. Συνεχίζει η ομάδα για να κάνει αυτά που έχει ονειρευτεί. Είπα ότι αποχωρώ ως προπονητής, θα ηρεμήσουμε και θα δούμε τι θα γίνει».

Αργότερα στη συνέντευξη Τύπου είπε: «Η ομάδα είναι η οικογένειά μου, δεν έχουμε σχέση επαγγελματική, αν μείνω κι άλλο, θα της κάνω κακό. Νιώθω ότι έφτασα στο ταβάνι μου, έδωσα και την ψυχή μου. Την έχω πάρει καιρό την απόφαση, στενοχωρήθηκα με κάποια πράγματα, αλλά δεν χρειάζεται να κλαίμε. Ήταν μια δύσκολη χρονιά, πήρα την απόφαση, την σεβάστηκε η ομάδα, ξέρω ότι η πόρτα του Προμηθέα είναι ανοιχτή, θα πρέπει να ξεκουραστώ, να ηρεμήσω και να δούμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης