Παναθηναϊκός-Λαύριο 100-72: Αναμενόμενη επίδειξη ισχύος και παράσταση ενός ρόλου (hls)

Ο Παναθηναϊκός νίκησε με χαρακτηριστική ευκολία το Λαύριο στον πρώτο τελικό των play offs και έδειξε ότι θέλει να φτάσει στην κατάκτηση του ντάμπλ, χωρίς να γνωρίσει ήττα. O δεύτερος τελικός στο Λαύριο (5/6).

Ο Παναθηναϊκός «εξαφάνισε» το Λαύριο από την θέση του αντιπάλου στον πρώτο τελικό των play offs και η διαφορά των πόντων στο τελικό σκορ, μαρτυρά την διάθεση των «πρασίνων» να τελειώσουν την υπεράσπιση του τελευταίου τίτλου τους, το 2019, από την συντομότερη δυνατή…οδό των τριών νικών. Το Λαύριο με την αξιοθαύμαστη πορεία του στο πρωτάθλημα και την ιστορική πρόκριση στους τελικούς, έχει εκπληρώσει τους φετινούς στόχους τους και επειδή αγωνίζεται χωρίς άγχος, απέναντι στον ανώτερο ποιοτικά και εμπειρικά αντίπαλο του, θα πρέπει να βελτιώσει την εικόνα του για να μην γραφτεί ο επίλογος της φετινής αξιοζήλευτης χρονιάς του, με…συντριβές. Γιατί, ο πρώτος τελικός, από το πρώτο δεκάλεπτο, μετατράπηκε σε φιλικό παιχνίδι.

Οι «πράσινοι» από το πρώτο τετράλεπτο είχαν «πατήσει γκάζι» και στην συνέχεια, αναζητούσαν αντίπαλο, καθώς η όποια αντίδραση θα μπορούσε να είχαν οι φιλοξενούμενοι, δεν ήρθε ποτέ από τους παίκτες του Χρήστου Σερέλη που ήταν δικαιολογημένοι, μέχρι ενός σημείου για την εμφάνιση τους. Ήταν η κόπωση από τα πέντε παιχνίδια των ημιτελικών με τον Προμηθέα και η ψυχολογική αποφόρτιση τους από την προσπάθεια πρόκρισης τους στους τελικούς, οι κυριότερες αιτίες της ψυχρολουσίας που δέχτηκε η ομάδα της Λαυρευωτικής και ενώ ο τεχνικός της, υποσχέθηκε ότι η εικόνα της ομάδας θα είναι βελτιωμένη στον δεύτερο τελικό. Ίδωμεν…

Ο Παναθηναϊκός ήταν σοβαρός, συγκεντρωμένος και αποφασισμένος. Δεν χρειαζόταν κάτι περισσότερο για να επιβάλλει πλήρως τον ρυθμό του και στα τέσσερα δεκάλεπτα, ενώ στο πρώτο και στο τρίτο, από την αμυντική προσπάθεια του, «εκτόξευσε» την διαφορά άνω των 20 και των 30 πόντων. Η επιθετική συγκομιδή των γηπεδούχων, δεν «έπεσε» κάτω από τους 20 πόντους στις 4 περιόδους.

Τα δεκάλεπτα: 24-8, 52-34, 79-45, 100-72

H στατιστική: https://livestats.dcd.shared.geniussports.com/u/ESAKE/1886248/


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.