Σερέλης: «Περιμέναμε ότι τον Μάιο θα κάναμε διακοπές»

O Έλληνας τεχνικός μίλησε και για τους μακροχρόνιους, φιλικούς δεσμούς που τον συνδέουν με τον συνάδελφο του, Μάκη Γιατρά στον πάγκο του Προμηθέα.

Στην απρόσμενη καλή πορεία του Λαυρίου στην φετινή σεζόν, που έφερε την ομάδα μέχρι τα ημιτελικά του πρωταθλήματος της Basket League, αναφέρθηκε ο Χρήστος Σερέλης στην κοινή συνέντευξη Τύπου της ημιτελικής φάσης στην Stoiximan Basket League που διοργάνωσε ο ΕΣΑΚΕ.

Οι δηλώσεις του τεχνικού του Λαυρίου:

«Προφανώς, είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είναι τεράστια τιμή που εκπροσωπούμε το Λαύριο και θα συναγωνιστούμε με τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ και τον Προμηθέα. Η παρουσία μας εδώ μαζί με τον Μάκη πρέπει να δώσει δύναμη, κουράγιο και θέληση σε όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό, ιδιαίτερα στις χαμηλές κατηγορίες. Να δουν εκείνοι πως τα όνειρα μπορούν να πραγματοποιηθούν όταν υπάρχει μεγάλη όρεξη για δουλειά».

Είναι προφανές ότι περιμέναμε πως τον Μάιο θα κάναμε διακοπές, όταν κάναμε τον σχεδιασμό το καλοκαίρι. Η ομάδα μας είναι ήδη πετυχημένη. Έχουμε πετύχει και τον στόχο της Ευρώπης, είναι κάτι πρωτόγνωρο. Υπάρχει διάθεση και όρεξη από όλους. Δεν ξέρουμε αν θα μπορούμε να βρεθούμε ξανά εδώ. Όλοι είναι πιο έμπειροι από εμάς, όπως και ο Προμηθέας. Θα είμαστε έτοιμοι, το έχουμε δείξει όλη τη σεζόν. Θα είμαστε πολύ δυνατοί και ανταγωνιστικοί. Γνωριζόμαστε πολύ καλά, θα γίνουν ενδιαφέροντα παιχνίδια. Θεωρώ πως ο κόσμος του μπάσκετ θα απολαύσει τα ματς.

Ελπίζω να είμαστε όλοι υγιείς. Από εκεί και πέρα, θα παίξει μεγάλο ρόλο η πνευματική ετοιμότητα από παιχνίδι σε παιχνίδι. Παίζουμε στις 21:00 την Πέμπτη και μετά στις 18:00 το Σάββατο. Πρέπει να ξεχάσουμε το πρώτο αποτέλεσμα και πάμε στο δεύτερο ματς, όποιο κι αν είναι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.