Ζήσης: «Δύσκολο το έργο μας»- Παπαπέτρου: «Παίζουμε το καλύτερο μπάσκετ»

Ιωάννης Παπαπέτρου και Νίκος Ζήσης εξέφρασαν τον αμοιβαίο αλληλοσεβασμό τους για το επίπεδο των ομάδων στους ημιτελικούς Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ-ΑΕΚ

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Νίκος Ζήσης και ο ομόλογος του, στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησαν στην κοινή συνέντευξη Τύπου της ημιτελικής φάσης των play offs στην Stoiximan Basket League για τις αναμετρήσεις που θα αρχίσουν, την Τετάρτη (19/5) στην κοινή έδρα του ΟΑΚΑ και την πρόκριση που θα κριθεί στις τρείς νίκες (πέντε αγώνες).

Οι δηλώσεις του Νίκου Ζήση:

«Αρχικά συγχαρητήρια σε όλους. Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι αυτό που θα αντιμετωπίσουμε. Ο Παναθηναϊκός μετά το τέλος της EuroLeague έχει βρει σταθερότητα στο παιχνίδι του. Είναι μία ομάδα που είναι ξεκάθαρο τι θέλει να κάνει σε άμυνα και επίθεση και γι’ αυτό το έργο μας είναι δύσκολο. Στόχος μας να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε ματς. Πάνω απ’ όλα να είμαστε ομάδα πάνω στο παρκέ και αυτό θα μας οδηγήσει εκεί που θέλουμε.

Περάσαμε δύσκολα κατά τη διάρκεια της σεζόν, σίγουρα μας έλλειψε η σταθερότητα, αλλά τώρα μπορούμε να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε απέναντι στους καλύτερους. Θέλουμε να δείξουμε το καλύτερό μας πρόσωπο.

Η σειρά ήταν εξαιρετική. Είναι σημαντικό ότι έχουμε την εμπειρία των playoffs, προφανώς όμως τώρα η δυναμικότητα και η ένταση θα ανέβει περισσότερο λόγω του ότι ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα EuroLeague».

Οι δηλώσεις του Ιωάννη Παπαπέτρου:

«Συγχαρητήρια και από εμένα σε όσους έφτασαν ως εδώ. Εύχομαι να γίνουν ωραίες σειρές και να υπάρχει υγεία. Να κερδίσει ο καλύτερος. Σε ό,τι αφορά την ερώτηση, νομίζω πως έχουμε βρει τη χημεία μας. Ο καινούργιος κόουτς ήθελε λίγο χρόνο για να καταλάβουμε τη φιλοσοφία του και να παίξουμε το μπάσκετ του. Αυτό δεν γίνεται από την μία μέρα στην άλλη. Αλλάξαμε προπονητή, ήρθαν νέοι παίκτες. Βρήκαμε τη χημεία μας, είμαστε εκεί που θέλαμε. Παίζουμε το καλύτερο μπάσκετ της σεζόν και είμαστε έτοιμοι για τη σειρά που έχουμε μπροστά μας.

Σίγουρα, είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Στοχεύαμε στο Κύπελλο, αλλά αυτό ανήκει στο παρελθόν. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στη συνέχεια. Νομίζω πως αυτός που θα κατακτήσει το πρωτάθλημα θα κάνει και το πιο χαρούμενο καλοκαίρι. Σίγουρα μετράει η τελευταία εντύπωση.

Έχει τον απεριόριστο σεβασμό μου. Διαθέτει αθλητές σαν τον Ζήση, τον Λοτζέσκι και τον Λάνγκφορντ. Είναι μια ομάδα υψηλού επιπέδου, με εμπειρία. Πρέπει να προσεγγίζουμε κάθε παιχνίδι σαν τελικό, να μην μπούμε χαλαροί. Να δώσουμε το 100%. Όπως είπε και ο κ. Γαλατσόπουλος, το αλατοπίπερο στον αθλητισμό είναι οι ανατροπές και σίγουρα δεν θα θέλαμε να συμβεί κάτι τέτοιο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.