Αγγέλου: “Μας τιμώρησε ο ΠΑΟΚ…”

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Βαγγέλης Αγγέλου, απέδωσε την ήττα της ομάδας του από τον ΠΑΟΚ στο "Παλατάκι" για τα πλέι οφ της Basket League στην κακή της προσέγγιση στην αναμέτρηση

Ο Βαγγέλης Αγγέλου δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ στο “Παλατάκι” για τα πλέι οφ της Basket League (13/5). Ο προπονητής της “Ένωσης” σχολίασε τον κακό τρόπο με τον οποίο προσέγγισε η ομάδα του την αναμέτρηση, με αποτέλεσμα να φύγει ηττημένη από την “ασπρόμαυρη” έδρα.

Δήλωσε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα: “Είχαμε προσεγγίσει το παιχνίδι σαν δυο ημίχρονα και μία παράταση. Τα 19-9 στα λάθη τα λέει όλα. Στο προηγούμενο παιχνίδι μέχρι το 30′ ήταν ο ΠΑΟΚ μπροστά. Σήμερα μας ανάγκασε ο ΠΑΟΚ σε λάθη κι εμείς δεν είχαμε το σουτ. Το μπάσκετ είναι απλό. Χάσαμε δίκαια. Δεν είχαμε την κουλτούρα των Play Offs. Μας τιμώρησε ο ΠΑΟΚ…”

Όσον αφορά την άμυνα του ΠΑΟΚ τόνισε: “Η επίθεση είναι θέμα ημέρας. Το να σου παίρνει τις κατοχές ο αντίπαλος είναι το πρόβλημα. Έπαιξε πολύ καλή άμυνα, μας απέκλεισε από το καλάθι και μας εγκλώβισε. Πολύ επιθετική και σωστή άμυνα. Πρέπει να επανέλθουμε”.

Για τη γενικότερη εικόνα της ΑΕΚ και το που κρίθηκε το παιχνίδι απάντησε: “Καταρχάς στο μπάσκετ υπάρχουν αρκετές προσεγγίσεις. Το μπάσκετ ορίζεται σε πέντε πράγματα. Είναι οι κατοχές, τα ριμπάουντ, η άμυνα, τα λάθη. Μετά έχουμε το ποιοτικό κομμάτι. Στο ποιοτικό μας κέρδισε ο ΠΑΟΚ. Στο κομμάτι με τις κατοχές ελέγχαμε τα ριμπάουντ, αλλά είχαμε λάθη. Όταν δεν ελέγχεις τις κατοχές, δεν ελέγχεις το ρυθμό. Ήμασταν μέσα στο παιχνίδι, αλλά με κακό τρόπο. Ο εκνευρισμός φέρνει ατομικότητα. Αυτό που με ενοχλεί, είναι ότι δε νιώθαμε καλά. Δεν ήμασταν εγκεφαλικά έτοιμοι. Ενώ ήταν 4-5 πόντους το παιχνίδι στο 34′-35′, πηγαίναμε με ανορθόδοξο τρόπο στο καλάθι. Ο ΠΑΟΚ πήγαινε όπως έπρεπε”.

Για τους Παπαντωνίου και Τσαλμπούρη, που βγήκαν μπροστά, εξήγησε: “Ο Παπαντωνίου είναι τέτοιος παίκτης. Φέτος δυσκολεύτηκε να μπει σε ένα ρόλο back up. Σε τέτοια παιχνίδια έχει χαρακτήρα. Ο Τσαλμπούρης έχει για χαρακτηριστικό του το σουτ. Έχει σταθερότητα. Εμείς απλά δεν το υπολογίσαμε. Ο ΠΑΟΚ έβγαλε, δηλαδή, άλλους δύο παίκτες από την πίσω γραμμή του κι έλεγξε το παιχνίδι”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.