Ο Μακ άδραξε την ευκαιρία της επικοινωνίας και ανέλυσε την γαστρονομική έκπληξη του για το...σπανακόρυζο.

Ο Αμερικάνος πλέι μέικερ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, Σέλβιν Μακ, γράφοντας στο blog του και στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ενόψει του αυριανού αγώνα (28/4) των «πρασίνων» με τη ΑΕΚ για την 22η και τελευταία αγωνιστική της Basket League, τόνισε ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα συνεχίσουν να παίζουν με τον ίδιο, δυνατό ρυθμό που είχαν στα τρία προηγούμενα, παιχνίδια τους (δυο εξ’ αναβολής με Ηρακλή και Προμηθέα).

Αναλυτικά το μήνυμα του Αμερικανού γκαρντ:

«Το παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι ιδιαίτερο. Μπορεί το συγκεκριμένο να μην έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον αλλά είναι πολύ σημαντικό για τους φιλάθλους μας. Είναι γνωστή η αντιπαλότητα μεταξύ των δύο ομάδων στην Αθήνα.

Εξάλλου το πιθανότερο είναι να αντιμετωπίσουμε την ΑΕΚ στα ημιτελικά του των πλέι οφ, οπότε θα είναι μια καλή ευκαιρία για εμάς να εκμεταλλευτούμε το μομέντουμ που έχουμε από τα τρία τελευταία εγχώρια ματς.

Ακολουθούν οι αγώνες του Κυπέλλου που είναι σημαντικοί για εμάς και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτούς. Γι’ αυτό και στο ματς με την ΑΕΚ θα πρέπει να παρουσιαστούμε απολύτως σοβαροί και συγκεντρωμένοι από την αρχή μέχρι το τέλος.

Οι υποχρεώσεις μας στην Ευρωλίγκα ολοκληρώθηκαν και δυστυχώς δεν καταφέραμε να προκριθούμε στα πλέι οφ. Αντιλαμβάνομαι πως πολύ σημαντικό για εμάς και συνολικά για τον οργανισμό και τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού να κατακτήσουμε και τους δύο τίτλους στην Ελλάδα. Θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε και να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας σε μια δύσκολη χρονιά γενικότερα».

Ο Μακ έκανε και διαφορετική αναφορά στο…σπανακόρυζο, με την ευκαιρία της επικοινωνίας του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και «ύμνησε» την γεύση του ελληνικού φαγητού.

Κλείνοντας αυτή μας την επικοινωνία θα ήθελα να αναφερθώ και σε κάτι εκτός μπάσκετ. Τις τελευταίες ημέρες επισκεφτήκαμε δύο όμορφες πόλεις της Ελλάδας, την Θεσσαλονίκη και την Πάτρα. Στη Θεσσαλονίκη, όπου μείναμε περισσότερες ημέρες, είχα την τύχη να δοκιμάσω το πιο υπέροχο ελληνικό φαγητό. Μου είπαν ότι λέγεται σπανακόρυζο. Είναι ό,τι καλύτερο έχω γευτεί στην Ελλάδα».