Λούντζης: “Μας δίνει αυτοπεποίθηση και κουράγιο η νίκη με τη ΑΕΚ”

Ο παίκτης του Προμηθέα μίλησε για την νίκη επί της ΑΕΚ αλλά και για τον εξ αναβολής αγώνα πρωταθλήματος που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό.

O Μιχάλης Λούντζης μέσα από το blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ αναφέρθηκε στην νίκη επί της ΑΕΚ αλλά και στον εξ αναβολής αγώνα που ακολουθεί στην Πάτρα με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ευτυχισμένοι μετά το τελευταίο νικηφόρο αποτέλεσμα απέναντι στην Α.Ε.Κ. Η ομάδα μας, πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση και πέτυχε μία ακόμα σπουδαία νίκη για φέτος και αυτό μας δίνει αυτοπεποίθηση και κουράγιο ώστε να συνεχίσουμε με αμείωτο ρυθμό την δουλειά μας τώρα που πλησιάζουμε ολοένα και περισσότερο στους τελικούς μας στόχους.

Μπροστά μας το Σάββατο (24/4) έχουμε έναν αντίπαλο επιπέδου Ευρωλίγκας, τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, μια ομάδα με τεράστια ιστορία. Ξέρουμε ότι η αποστολή μας θα είναι πολύ δύσκολη και ότι ο Παναθηναϊκός θα εστιάσει πλέον στις εγχώριες διοργανώσεις αφού τελείωσε με τις υποχρεώσεις του στην Ευρώπη.

Εμείς θα κοιτάξουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, να βασιστούμε στις αρχές που έχουμε ως ομάδα και θα προσπαθήσουμε να δυσκολέψουμε τον Παναθηναϊκό με τον τρόπο παιχνιδιού μας.

Πιστεύω θα γίνει ένα πολύ ωραίο ματς με αντιπάλους, ομάδες που αρέσκονται στο γρήγορο ρυθμό και παίζουν θεαματικό μπάσκετ.

Είναι κρίμα που δεν μπορούν οι φίλαθλοι ακόμη να δουν τέτοια παιχνίδια από κοντά και να μας στηρίξουν αλλά ελπίζω αλλά ελπίζω αυτό να ξεπεραστεί σύντομα γιατί μας έχουν λείψει και είμαι σίγουρος πως τους έχουμε λείψει και εμείς”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.