Μανωλόπουλος: Σε καλό δρόμο με Τσαλδάρη

Το γεγονός ότι ο Άρης βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Δημήτρη Τσαλδάρη επιβεβαίωσε και ο Σωτήρης Μανωλόπουλος.

Το γεγονός ότι ο Άρης βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Δημήτρη Τσαλδάρη επιβεβαίωσε και ο Σωτήρης Μανωλόπουλος.
Ο άμεσος συνεργάτης του Βαγγέλη Αλεξανδρή μιλώντας στον «ΑΡΗΣ FM», τόνισε ότι «τον θέλουμε πολύ στην ομάδα. Θα μας δώσει κάποιες λύσεις. Είναι θέμα διοίκησης, αλλά είμαστε σε καλό δρόμο». Παράλληλα, αναφέρθηκε στην ιδέα που έγινε ππραγματικότητα για την πρώτη ανοιχτή προπόνηση της ομάδας, αλλά και στις προσθήκες των Κρούσιτς και Τζέιμς.
Αναλυτικά τα όσα είπε…
 
Για τη σημερινή, ανοικτή για τον κόσμο, προπόνηση της ομάδας στο Αλεξάνδρειο, (19:00):
«Ήταν πολύ όμορφη σκέψη. Ο κόσμος του ΑΡΗ ενισχύει πάρα πολύ την ομάδα, δίνει δύναμη, θάρρος, ρυθμό, αγαπάει την ομάδα και θέλει να είναι κοντά της. Καλό θα είναι να έρθουν οι γονείς με τα παιδιά τους και να δουν από κοντά την ομάδα. Είναι κάτι που θα κάνει καλό και στους νέους παίκτες, ώστε να καταλάβουν σε ποια ομάδα έχουν έρθει. Όλοι ξέρουμε πως το να παίζεις σε γεμάτο Αλεξάνδρειο είναι κάτι το απίστευτο. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας φέτος».

Για τους Ματέι Κρούσιτς και Ντόμινικ Τζέιμς:
«Είναι δύο καλοί παίκτες, έμπειρο, αλλά θέλουν χρόνο για να προσαρμοστούν. Θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται, αλλά σίγουρα χρειάζεται κάποιο χρονικό περιθώριο. Ο Τζέιμς έχει πολύ καλά στοιχεία. Έρχεται από ένα πολύ καλό πρόγραμμα στην Αμερική, αυτό του Μαρκέτ. Είναι καθαρός άσος και οργανωτής. Θα προσπαθήσει να βοηθήσει και να εκμεταλλευτεί τους συμπαίκτες του. Έχει εκτελεστικές δυνατότητες και έχει δείξει ότι στην άμυνα μπορεί να πιέσει πολύ καλά την μπάλα. Ο Κρούσιτς είναι δυνατό παιδί. Μπορεί να σπρώξει στην άμυνα. Ξέρει μπάσκετ και διαβάζει το παιχνίδι. Αφομοιώνει εύκολα τα συστήματα και πρέπει να δούμε πώς θα τον εκμεταλλευτούμε επιθετικά. Οι πληροφορίες που συγκεντρώσαμε για αυτό λένε ότι είναι ένα παιδί με πολλή όρεξη, δουλεύει πολύ και για αυτό βελτιώνεται συνεχώς».

Για τα ονόματα των Τσαλδάρη και Χατζηβρέττα που ακούγονται ότι ενδιαφέρουν την ομάδα:
«Τον Τσαλδάρη τον θέλουμε πολύ στην ομάδα. Θα μας δώσει κάποιες λύσεις. Είναι θέμα διοίκησης, αλλά είμαστε σε καλό δρόμο. Για τον Χατζηβρέττα, πρέπει να δούμε την ομάδα και αν χρειάζεται και κάποια άλλη προσθήκη. Είναι όμως και διοικητικό ζήτημα. Θέλουμε να δούμε την ομάδα και με τους νέους παίκτες και μπορεί να αποκτήσουμε και έναν ψηλό ακόμα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.