Με μόλις 5 επαγγελματίες το Μαρούσι!

Το όνομα του Παναθηναϊκού είναι από μόνο του αποτρεπτικό όσον αφορά στις ελπίδες του Αμαραουσίου για νίκη - πρόκριση στον αυριανό προημιτελικό του Κυπέλλου, πόσο μάλλον από τη στιγμή που η ομάδα του Νίκου Λινάρδου θα παραταχθεί μόλις με 5 επαγγελματίες στη σύνθεση της.

Το όνομα του Παναθηναϊκού είναι από μόνο του αποτρεπτικό όσον αφορά στις ελπίδες του Αμαραουσίου για νίκη – πρόκριση στον αυριανό προημιτελικό του Κυπέλλου, πόσο μάλλον από τη στιγμή που η ομάδα του Νίκου Λινάρδου θα παραταχθεί μόλις με 5 επαγγελματίες στη σύνθεση της.

Ο λόγος είναι η προσφυγή που έκανε ο Τζάρεντ Χόμαν στη FIBA λόγω των 90.000 που του χρωστά η ΚΑΕ, αποτέλεσμα της οποίας ήταν να μπει… φρένο από την πλευρά της τελευταίας τόσο στους ξένους παίκτες της ομάδας, όσο και στον Νέστωρα Κόμματο (σ.σ. έπαιξε πέρυσι στο τουρκικό πρωτάθλημα), οι οποίοι για να αγωνιστούν θα έπρεπε να προσκομίσουν το «letter of clearece». Ο Νίκος Λινάρδος λοιπόν, θα έχει στη διάθεση του τους Γκαγκαλούδη, Ακεψιμαϊδη, Κογιαντίνοβιτς, Σκορδίλη και Χαριτόπουλο και θα συμπληρώσει τη σύνθεση με μέλη της εφηβικής ομάδας (Τσόντζο, Μαλνταβάνο, Καλογιαννίδη, Παπαφλωράτο, Θεοδοσίου, Αλεξίου…).

Ο Έλληνας τεχνικός εμφανίστηκε καθησυχαστικός, καθώς γνωρίζει και ο ίδιος ότι το «τριφύλλι» είναι το απόλυτο φαβορί στο ματς του ΟΑΚΑ. «Όύτως  ή άλλως, παίζοντας με τον πρωταθλητή Ευρώπης στην έδρα του δεν  θα μπορούσαμε να έχουμε  φιλοδοξίες  να συνεχίσουμε στο κύπελλο. Πόσω μάλλον τώρα που η ομάδα μας δεν θα εμφανιστεί πλήρης. Εκ των πραγμάτων, με την σύνθεση που θα παραταχθούμε , ο μόνος μας στόχος είναι να προσπαθήσουμε όσο μπορούμε», τόνισε.

Την ίδια ώρα, οι ιθύνοντες της ΚΑΕ συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις με τον Χόμαν, ώστε να βρεθεί μια «χρυσή» τομή στο θέμα με τα οφειλόμενα του και να αρθεί η απαγόρευση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας περί μη υπογραφής συμβολαίων με ξένους παίκτες. Σύμφωνα με πληροφορίες αυτό μπορεί να γίνει έως και την ερχόμενη Παρασκευή και εφόσον ο παίκτης δεχθεί να λάβει μια προκαταβολή και τα υπόλοιπα χρήματα σε δόσεις να αποφευχθεί περατέρω εμπλοκή της FIBA.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.