Καϊμακόγλου: «Να αγωνιστούμε στο 100%»

Να αποδώσουν το 100% της απόδοσης τους απέναντι στο Μαρούσι, παρά τις απουσίες που αντιμετωπίζει η ομάδα των βορείων προαστίων, τόνισε ο Κώστας Καϊμακόγλου.

Να αποδώσουν το 100% της απόδοσης τους απέναντι στο Μαρούσι, παρά τις απουσίες που αντιμετωπίζει η ομάδα των βορείων προαστίων, τόνισε ο Κώστας Καϊμακόγλου. Ο Έλληνας φόργουορντ με δηλώσεις του στην εφημερίδα «πράσινη» αναφέρθηκε στην προσεχή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με το Μαρούσι για το κύπελλο και παράλληλα σχολίασε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του Νίκου Λινάρδου. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Καϊμακόγλου:

Για την αναμέτρηση με το Μαρούσι: «Σίγουρα οι συνθήκες που υπάρχουν δεν είναι οι ιδανικές. Δεν ξέρουμε ακόμη αν θα παίξουν οι ξένοι του Αμαρουσίου και σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε και εμείς να αγωνιστούμε απέναντι σε μία ελλιπή ομάδα, με Εφήβους, στο πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς. Χρειαζόμαστε και εμείς δυνατά τεστ, καθώς σε λίγες ημέρες ξεκινά και το πρωτάθλημα και η Euroleague. Εμείς, από την πλευρά μας, θα πρέπει να παίξουμε ως Παναθηναϊκός και να κοιτάξουμε να βγάλουμε την καλύτερη δυνατή εικόνα μας. Πρέπει να αγωνιστούμε στο 100%, για να δούμε τι έχουμε κάνει μέχρι τώρα και να δουλέψουμε πάνω σε αυτά τα κομμάτια που μας ζητάνε οι προπονητές μας»

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πρώην ομάδα του:
«Επειδή αυτή η ομάδα είναι κομμάτι της ζωής μου, δεν μου είναι πολύ ευχάριστο να ακούω πως αντιμετωπίζει προβλήματα. Από την άλλη, υπάρχουν και χειρότερα, όπως είναι η ιστορία με τον Πανελλήνιο. Οπότε με παρηγορεί το γεγονός πως προσπαθεί να είναι ξανά ευχάριστη έκπληξη, όπως πέρσι. Το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου».

Για το πρόβλημα που έχει προκύψει με το Μαρούσι, μίλησε και ο Βασίλης Κωνσταντίνου: «Το Μαρούσι θα αγωνιστεί κανονικά στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Εμείς θα κατέβουμε με τους Έλληνες που έχουμε και κάποιους Εφήβους. Έχουμε πάρει αυτή την απόφαση από την Παρασκευή και δεν τίθεται κανένα θέμα. Ξεκαθαρίζω ότι το Μαρούσι θα πάει στο ΟΑΚΑ να αγωνιστεί»
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.