Απουσίες και παραμονή στη Θεσσαλονίκη

Για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη ετοιμάζεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα έχει δύο απουσίες. Η σημερινή προπόνηση των «ερυθρολεύκων» διεξήχθη και αυτή χωρίς τους Λούκας και Πελεκάνο, οι οποίοι συνεχίζουν να ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη ετοιμάζεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα έχει δύο απουσίες.
Η σημερινή προπόνηση των «ερυθρολεύκων» διεξήχθη και αυτή χωρίς τους Λούκας και Πελεκάνο, οι οποίοι συνεχίζουν να ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Ο Αμερικανός συγκεκριμένα, που εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στη φτέρνα, προσπαθεί να προλάβει την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ, γι’ αυτό και αναμένεται να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη, όπου θα παραμείνει η υπόλοιπη ομάδα και μετά το ματς Κυπέλλου με τους «κίτρινους», καθώς το Σάββατο αγωνίζονται στην Πυλαία για την 1η αγωνιστική της Α1.

Αντιθέτως, ο Πελεκάνος θα χάσει και το εν λόγω ματς, καθώς το ράγισμα που έχει υποστεί στο χέρι του θα τον κρατήσει εκτός δράσης περί τις 15 ημέρες, αλλά πιθανότατα θα προλάβει το παιχνίδι για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκα με τη Μπιλμπάο. 

Στο μεταξύ λόγω της αλλαγής ημέρας του συγκεκριμένου ευρωπαϊκού παιχνιδιού (21/10), μεταφέρεται και η αναμέτρηση με το Μαρούσι για το πρωτάθλημα στις 24/10, ημέρα Δευτέρα.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.