Παπανικολάου: «Πολύ καλή η εμπειρία»

Ο Κώστα Παπανικολάου αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας την οποία χαρακτήρισε ως μια πολύ καλή εμπειρία που θα τον βοηθήσει στη συνέχεια.

Ο Κώστα Παπανικολάου αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας την οποία χαρακτήρισε ως μια πολύ καλή εμπειρία που θα τον βοηθήσει στη συνέχεια. Ο μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού βρέθηκε στο περίπτερο των «ερυθρόλευκων» στην έκθεση Sports Show μαζί τον Κώστα Σλούκα ο οποίος τόνισε πως θα τα δώσει όλα από την πλευρά του για να πετύχει.

“Ήταν μια εμπειρία που με βοήθησε πολύ και ελπίζω να παρουσιαστώ καλύτερος στις υποχρεώσεις μου με τον Ολυμπιακό. Σίγουρα η νέα σεζόν αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση και για μένα και για την ομάδα, μετά την ανανέωση προσώπων που έγινε. Φυσικά δεν μπορούμε να πούμε τίποτε, καθώς ακόμα δεν έχουμε δει την ομάδα και δεν έχουμε μαζευτεί όλοι. Το βέβαιο είναι ότι θα τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε τους στόχους μας”.

Από την άλλη ο Σλούκας σχολίασε: “Εγώ θα δώσω ό,τι καλύτερο μπορώ, όπως προσπαθώ πάντοτε να κάνω. Σίγουρα στην ομάδα έχουν γίνει αρκετές αλλαγές και υπάρχουμε αρκετοί νέοι παίκτες. Θα πρέπει όλοι να προσπαθήσουμε σκληρά και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν”.

Στο μεσοδιάστημα η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε στη χώρα μας από την Ιταλία με δυο ώρες καθυστέρηση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.