Ανακοίνωσε Σάρας ο Ομπράντοβιτς

Την επιστροφή του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στον Παναθηναϊκό ανακοίνωσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Την επιστροφή του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στον Παναθηναϊκό ανακοίνωσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης υπογράμμισε πως απομένουν λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον διεθνή Λιθουανό γκαρντ, ενώ υπογράμμισε πως με αυτή την προσθήκη αναμένεται να τελειώσουν και οι εφετινές μετεγγραφές των «πράσινων».

Αρχικά, ο Ομπράντοβιτς τόνισε κατά την αναχώρηση του «τριφυλλιού» για τη Ρωσία: «Τον περιμένουμε. Αλλά έχει και αυτός το δικαίωμα να ξεκουραστεί, όπως και οι άλλοι διεθνείς που συμμετείχαν στο Ευρωμπάσκετ. Ναι, με τον Σάρας θα έχουμε γεμάτο ρόστερ».

Όσον αφορά στην συμμετοχή των «πράσινων» στο τουρνουά της Μόσχας απέναντι στις ΤΣΣΚΑ, Φενερμπαχτσέ και Ζαλγκίρις τόνισε: «Παίζουμε με ομάδες της Ευρωλίγκα και θα είναι πολύ δύσκολο. Περιμένουμε να δούμε πώς θα αντεπεξέλθουμε και να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας. Από τη Δευτέρα που θα γυρίσουν και οι διεθνείς, θα δούμε τα πλάνα μας».

Από την πλευρά του, ο Ντέιβιντ Λόγκαν δήλωσε: «Η προετοιμασία πάει καλά μέχρι στιγμής, τα πάω καλά με τους συμπαίκτες μου. Έχω βρει το ρόλο μου και προσαρμόζομαι γρήγορα στην ομάδα. Είμαστε σε μια καλύτερη διοργάνωση, παίζουμε με καλύτερες ομάδες και πρέπει να παίξουμε πολύ καλά. Θα είμαστε έτοιμοι, όταν έρθουν τα δύσκολα. Προετοιμαζόμαστε καλά και εύχομαι να μην έχουμε τραυματισμούς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.