«Ευχαριστίες στην οικογένεια Κυριακού»

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί την οικογένεια Κυριακού για το έργο που προσέφερε όλα αυτά τα χρόνια στον Πανελλήνιο εξέδωσαν οι νέοι μέτοχοι-ιδιοκτήτες της ΚΑΕ.

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί την οικογένεια Κυριακού για το έργο που προσέφερε όλα αυτά τα χρόνια στον Πανελλήνιο εξέδωσαν οι νέοι μέτοχοι-ιδιοκτήτες της ΚΑΕ. Παράλληλα απαντούν στην ανακοίνωση διαμαρτυρίας και αντίδρασης μελών του Ερασιτέχνη Πανελληνίου για τη χρησιμοποίηση του Ιβανωφείου Σταδίου ως αγωνιστικής έδρας για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

«Εμείς οι νέοι μέτοχοι-ιδιοκτήτες της ΚΑΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ, αισθανόμαστε την ανάγκη να απαντήσουμε στην από 09.09.2011 ανακοίνωση διαμαρτυρίας και αντίδρασης μελών του Ερασιτέχνη Πανελληνίου για τη χρησιμοποίηση του Ιβανωφείου Σταδίου ως αγωνιστικής έδρας για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012:

α. Τον Αύγουστο του 2011 αναλάβαμε την ευθύνη και την πρωτοβουλία, οι 12 εμείς μέτοχοι, να αποκτήσουμε το πλειοψηφικό ποσοστό της Ανώνυμης Καλαθοσφαιρικής Εταιρείας ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ ΚΑΕ, αναγνωρίζοντας τη βαριά ευθύνη που προκύπτει από την ιστορικότητα, το σοβαρό αθλητικό όνομα της εταιρείας, καθώς και το τεράστιο αθλητικό και πολιτιστικό έργο, το οποίο επιτέλεσε από το 1997 έως σήμερα η οικογένεια Κυριακού και οι συνεργάτες της, οι οποίοι γνωστό είναι ότι ανέλαβαν το ιστορικό όνομα του Πανελληνίου ανασύροντας το από την αφάνεια των τοπικών ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, καθιστώντας την καλαθοσφαιρική ομάδα η οποία το ενσάρκωσε σε μια σοβαρή αξιοπρεπή αυτοδύναμη αθλητική δύναμη, η οποία κατάκτησε κορυφαίες θέσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.

β. θα ήταν λοιπόν κατάλληλες οι ευχαριστίες και η ευγνωμοσύνη των μελών του Ερασιτέχνη ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ, οι οποίες στην πορεία θα ενωθούν με τη δική μας έντονη συναίσθηση του καθήκοντος και της υποχρέωσης αθλητικής συνεισφοράς, ανάλογης με αυτή της οικογένειας Κυριακού, και όχι οι διαμαρτυρίες και οι αφορισμοί, τις οποίες επέδειξαν τα μέλη του Ερασιτέχνη ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΓΣ.

γ. Έχοντας μάθει να τιμούμε τους ευεργέτες και να προσπαθούμε να μιμηθούμε και να ακολουθήσουμε το έργο τους, δεν έχουμε άλλο δρόμο από το να καταδικάσουμε την από 09.09.2011 ανακοίνωση των μελών του Ερασιτέχνη ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΓΣ και να εκφράσουμε για μία ακόμη φορά ευγνωμοσύνη, θαυμασμό και εκτίμηση προς μια ελληνική οικογένεια που ξόδεψε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ για λογαριασμό του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ, θεωρώντας τη συμμετοχή στα αθλητικά δρώμενα ως κοινωνική προσφορά και ύψιστο εθνικό καθήκον, το οποίο και εμείς οι νέοι μέτοχοι θα προσπαθήσουμε να μιμηθούμε.

Με τιμή,
Η νέα Διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.