Ανακοίνωσε Γκετσεβίτσιους η… Λιέτουβος

Παίκτης του Ολυμπιακού και... επίσημα πρέπει να θεωρείται ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους, καθώς η Λιέτουβος Ρίτας ανακοίνωσε την παραχώρησή του.

Παίκτης του Ολυμπιακού και… επίσημα πρέπει να θεωρείται ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους, καθώς η Λιέτουβος Ρίτας ανακοίνωσε την παραχώρησή του. Ο 23χρονος παίκτης, αναμένεται πάντως στην Ελλάδα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του έχει προταθεί.

Η άφιξή του έχει προγραμματιστεί για το μεσημέρι του Σαββάτου (14:30) και η μετακίνησή του θεωρείται σίγουρη, καθώς οι “ερυθρόλευκοι” έχουν πληρώσει την ρήτρα αποδέσμευσής του. Πλέον όμως και η πρώην ομάδα του έχει ανακοινώσει την μετακόμισή του στην Αθήνα, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της.

«Ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους μετακομίζει από τη Λιέτουβος Ρίτας στην Ελλάδα. Ο σύλλογος ήθελε να κρατήσει στις τάξεις του έναν από τους ηγέτες της ομάδας, αλλά ο Ολυμπιακός ενεργοποίησε έναν όρο που υπήρχε στο συμβόλαιό του και συμφώνησε μαζί του, καθώς μέχρι την 1η Αυγούστου είχε δικαίωμα να αποδεσμευτεί έναντι 250.000 ευρώ. Μετά από διαπραγματεύσεις ο Ολυμπιακός εξασφάλισε τα δικαιώματα του παίκτη, ο οποίος το Σάββατο αφήνει το προπονητικό καμπ της εθνικής Λιθουανίας για να ταξιδέψει στην Ελλάδα και να υπογράψει, αφού περάσει από ιατρικές εξετάσεις», αναφέρει χαρακτηριστικά το επίσημο site της ομάδας της Λιθουανίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.