«Όχι» στην Αδριατική Λίγκα από τους «αιώνιους»

Να εμπλουτίσει το... ρόστερ της προσπαθεί η Αδριατική Λίγκα και έτσι πρότεινε στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό να συμμετάσχουν, αλλά οι δύο «αιώνιοι» αρνήθηκαν.

Να εμπλουτίσει το… ρόστερ της προσπαθεί η Αδριατική Λίγκα και έτσι πρότεινε στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό να συμμετάσχουν, αλλά οι δύο «αιώνιοι» αρνήθηκαν. Αυτό αποκαλύπτει η σλοβενική ιστοσελίδα «siol.net», στην οποία μίλησε επί του θέματος ο γενικός διευθυντής της NLB, Ρομάν Λίσατς.
Σε ανύποπτο χρονικό διάστημα ο Γιώργος Βασιλακόπουλος είχε πει πως οι δύο ομάδες πρέπει να λαμβάνουν μέρος σε ένα πιο δυνατό πρωτάθλημα, μιλώντας για τη Μεσογειακή Λίγκα, το σχέδιο δημιουργίας της οποίας δεν πραγματοποιήθηκε. Μετά απ’ αυτό, εμφανίστηκε στο προσκήνιο το ενδιαφέρον της Αδριατικής Λίγκας, το οποίος δεν ευδοκίμησε παρά την επιστροφή της Μακάμπι σε αυτή φέτος και για δεύτερη φορά στην ιστορία της, με την πρώτη να είναι το 2002-03.
Για το στενό… μαρκάρισμα που δέχθηκαν ο Πρωταθλητής Ευρώπης και ο Κυπελλούχος Ελλάδος για να πουν το «ναι» και να χαρίσουν μεγαλύτερη λάμψη στο εν λόγω πρωτάθλημα, μίλησε ο Ρομάν Λίσατς, λέγοντας ότι «είχαμε σοβαρές συζητήσεις κι ασκήσαμε μεγάλη πίεση σε Παναθηναϊκό κι Ολυμπιακό να εισέλθουν στη λίγκα μας, αλλά ήταν αδύνατον για τη νέα χρονιά. Τα φτωχά εγχώρια πρωταθλήματα τους έκαναν να το βλέπουν ως λύση, όπως συνέβη και με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Το μέλλον μας είναι ευοίωνο. Το κέρδος με την έλευση της Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι πως θα γεμίζουν τα γήπεδα».

 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.