Ισπανικά σενάρια για Μπάρτσα -Καλάθη

Πολύ μακριά απλώνει τα... πλοκάμια της η Μπαρτσελόνα αν πιστέψουμε τα όσα αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα - σενάρια περί ενδιαφέροντος της για τον Νικ Καλάθη τώρα.

Πολύ μακριά απλώνει τα… πλοκάμια της η Μπαρτσελόνα αν πιστέψουμε τα όσα αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα – σενάρια περί ενδιαφέροντος της για τον Νικ Καλάθη τώρα.
Οι Ίβηρες -και συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «encancha.com»- «ανακάλυψαν» πως η Πρωταθλήτρια της χώρας τους θέλει να αποκτήσει τον παίκτη του Παναθηναϊκού, καθότι ο τελευταίος τον… βγάζει στο σφυρί για να εξοικονομήσει χρήματα. Η αλήθεια είναι πως ο ομογενής γκαρντ, που έχει συμβόλαιο μέχρι και το επόμενο καλοκαίρι με τους «πράσινους», έχει τραβήξει τα βλέμματα των ανθρώπων της Μπάρτσα για την κάλυψη της κενής θέσης που άφησε ο Ρίκι Ρούμπιο (σ.σ. γι’ αυτό ήθελαν και Τεόντοσιτς, Σπανούλη, Χουέρτας…), αλλά οι ιθύνοντες του «τριφυλιού» δεν έχουν εκδηλώσει πρόθεση να τον πουλήσουν. Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι εντός των επόμενων ημερών οι πρώτοι θα κινηθούν για την απόκτηση του. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.