Χαραλαμπίδης: «Δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες του ΠΑΟΚ δεν μπόρεσαν να κοντράρουν όσα θα ήθελαν τον Παναθηναϊκό στη χθεσινή αναμέτρηση στο «PAOK Sports Arena».

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες του ΠΑΟΚ δεν μπόρεσαν να κοντράρουν όσα θα ήθελαν τον Παναθηναϊκό στη χθεσινή αναμέτρηση στο «PAOK Sports Arena».

Όπως υπογράμμισε και ο 38χρονος γκαρντ στο gbacademy.gr η εμφάνιση κόντρα στους πράσινους δεν ικανοποίησε κανέναν: «Πιστεύαμε πως μπορούσαμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί γιατί η εικόνα που παρουσιάσαμε δεν ήταν στο επίπεδο που θέλαμε. Πιστεύουμε ότι η διακοπή του πρωταθλήματος θα μας βοηθήσει να ανασυγκροτηθούμε και να μπούμε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος». 

Ο Χαραλαμπίδης αναφέρθηκε και αυτός στον «εμφύλιο» της Πέμπτης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό που θα κρίνει την τρίτη θέση στον πέμπτο όμιλο του Top 16 της Ευρωλίγκας: «Νομίζω πως και φιλικό να παίζουν οι δυο αυτές ομάδες δεν θα είναι τυπική διαδικασία. Δεν μπορώ να ξέρω αν οι δυο ομάδες προτιμούν κάποιον αντίπαλο στην επόμενη φάση, εννοώντας μια εκ των Ρεάλ Μαδρίτης και ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά είμαι σίγουρος πως θα δώσουν τα πάντα για τη νίκη διότι κρίνεται και η τρίτη θέση».

Η συνύπαρξη των τεσσάρων ιδρυτών της GBA αποτέλεσε την καλύτερη συγκυρία για να συζητήσουν τα επόμενα βήματα της με γνώμονα πάντα την όσο το δυνατόν καλύτερη λειτουργία της Ακαδημίας: « Ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να συναντηθούμε αρχικά το πρωί στο κλειστό της ΕΚΟ, στον Εύοσμο αλλά και χθες το βράδυ. Επειδή ο Δημήτρης (σ.σ. Διαμαντίδης) λείπει από τη Θεσσαλονίκη λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων του με τον Παναθηναϊκό,  δεν έχει την καθημερινή και συχνή επαφή που έχουμε οι υπόλοιποι τρεις με την GBA. Εντυπωσιάστηκε με αυτό που είδε δια ζώσης αλλά και με τη δουλειά που γίνεται. Ήταν μια καλή συγκυρία ώστε και τα παιδιά να δουν ότι είμαστε όλοι παρόντες και να διαπιστώσουν για μια ακόμη φορά πως η GBA δεν μια απρόσωπη Ακαδημία. Χτίζουμε κάθε βήμα για το μέλλον της Ακαδημίας και αυτός ήταν ο λόγος που βρεθήκαμε χθες το βράδυ προκειμένου να συζητήσουμε τα επόμενα βήματα που πρέπει να κάνουμε. Είτε αφορούν συνεργασίες με ανθρώπους με τους οποίους μιλάμε και έχουμε το ίδιο σκεπτικό και την ίδια φιλοσοφία είτε άλλα πράγματα που έχουμε στο μυαλό μας».  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.