Λένε για παραχώρηση Σπανούλη…

Διάφορα ονόματα Ελλήνων παικτών έχουν... παρελάσει στα μεταγραφικά σενάρια που κυκλοφορούν ανά την Ευρώπη και τώρα ήρθε η σειρά και του Βασίλη Σπανούλη.

Διάφορα ονόματα Ελλήνων παικτών έχουν… παρελάσει στα μεταγραφικά σενάρια που κυκλοφορούν ανά την Ευρώπη και τώρα ήρθε η σειρά και του Βασίλη Σπανούλη.

Η λιθουανική ιστοσελίδα «krepsinis.net» κάνει λόγο για πώληση του «Kill Bill» από τον Ολυμπιακό, με στόχο να ξεφορτωθεί τα «βαριά» συμβόλαια. Έτσι, σε περίπτωση που οι «ερυθρόλευκοι» δεχθούν κάποια συμφέρουσα πρόταση σκοπέυουν να τον παραχωρήσουν.

Αν όλα όσα γράφουν οι Λιθουανοί έχουν μια δόση… αλήθειας και δεν είναι απλώς μυθεύματα, τότε το ενδιαφέρον της Εφές το οποίο αναφέρουν, εδνέχεται να βγάλει τους Πειραιώτες από τη δύσκολη θέση. Την ώρα που οι τελευταίοι αναζητούν τρόπους για να μειώσουν το μπάτζετ τους, το δημοσίευμα αναφέρει ότι η τουρκική ομάδα επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του Σπανούλη, έχοντας στο στόχαστρο της και τους Αντώνη Φώτση και Κώστα Τσαρτσαρή, των οποίων τα συμβόλαια με τον Παναθηναϊκό λήγουν.

Απ’ την άλλη όμως, υπάρχουν κι άλλες ομάδες που «γλυκοκοιτάζουν» τον Σπανούλη, σύμφωνα πάντα με τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα. Πρόκειται για τις Μπαρτσελόνα και ΤΣΣΚΑ Μόσχας από την Ευρώπη, αλλά και για τους Σαν Αντόνιο Σπερς από πλευράς ΗΠΑ, οι οποίοι διατηρούν τα δικαιώματα του στο ΝΒΑ.

Μάλιστα υποστηρίζουν ότι και ο ίδιος ο διεθνής γκαρντ ίσως να σκέφτεται το ενδεχόμενο επιστροφής του στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.