Συνάντηση με κουμπάρο και… Ντέγιαν

Πολύ... τρέξιμο έχει ρίξει τις τελευταίες ημέρες ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, αλλά το ιδίως σημερινό το απόλαυσε και μάλιστα αρκετά, καθώς συνάντησε τόσο τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, όσο και τον Ντέγιαν Μποντίρογκα.

Πολύ… τρέξιμο έχει ρίξει τις τελευταίες ημέρες ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, αλλά το ιδίως σημερινό το απόλαυσε και μάλιστα αρκετά, καθώς συνάντησε τόσο τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, όσο και τον Ντέγιαν Μποντίρογκα.
 
Ο «Ζοτς» έχει πάρει… σβάρνα τα σεμινάρια και αφότου αναχώρησε από τη Βαρκελώνη -μετά τη λήξη του «Mastermind Clinic» της Ευρωλίγκας- βρέθηκε στο Βελιγράδι. Εκεί έδωσε το παρών στο «Beogradska Klinika». Την προηγούμενη μέρα βασικός ομιλητής ήταν ο «Ντούντα», ο οποίος έμεινε για να συναντήσει και να ακούσει τον κουμπάρο του, που πήρε τη σκυτάλη σήμερα και ανέλυσε το θέμα του πικ εν ρολ.

Πέραν του κόουτς του Ολυμπιακού όμως, ο Ομπράντοβιτς χάρηκε που συνάντησε ξανά τον Ντέγιαν Μποντίρογκα. Ο «Μποντ» που βρισκόταν εκεί ως αξιωματούχος της σερβικής ομοσπονδίας, παρακολούθησε όλα όσα είπε ο «Ζοτς» και τα είπε αρκετή ώρα μαζί του. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.