ΠΑΟΚ: Με όπλο την ομοιογένεια

Ο περσινός αποκλεισμός από τον ΑΓΟΡ στον πρώτο γύρο των πλέι οφ με πλεονέκτημα έδρας μάλιστα, είναι κάτι που θέλουν να ξεχάσουν όλοι στον ΠΑΟΚ.

Ο περσινός αποκλεισμός από τον ΑΓΟΡ στον πρώτο γύρο των πλέι οφ με πλεονέκτημα έδρας μάλιστα, είναι κάτι που θέλουν να ξεχάσουν όλοι στον ΠΑΟΚ.

Ο «δικέφαλος του Βορρά», μπαίνει στα παρκέ της Α1, με στόχο να σβήσει τη μουντζούρα από τα πλέι οφ του Μαΐου και φιλοδοξία να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα.

Κακά τα ψέματα, παρά το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ διαθέτει και τη δυναμική αλλά και το ειδικό βάρος, στοιχεία που είναι απαραίτητα για να φτάσει μια ομάδα ψηλά, οι εποχές πλέον έχουν αλλάξει. Η παντοκρατορία των Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού που έχουν ανοίξει πολύ την ψαλίδα, υποχρεώνει τις υπόλοιπες ομάδες να αγωνίζονται ουσιαστικά σε ένα δικό τους πρωτάθλημα, με «ταβάνι» την τρίτη θέση.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος, θα έχει ως μεγαλύτερο του «όπλο» την ομοιογένεια, αφού οι προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ ήταν ελάχιστες.

Παρελθόν από την Πυλαία αποτελούν οι Χάτσερ και Χρυσικόπουλος, ενώ δανεικός παραχωρήθηκε στον Ηρακλή ο Αλέξανδρος Βαρυτιμιάδης.

Όσον αφορά τις προσθήκες το βάρος έπεσε στις θέσεις των γκαρντ. Ντι Τζέι Κούπερ, Απόλλωνας Τσόχλας και Γκόραν Βουτσίτσεβιτς είναι τα τρία νέα πρόσωπα στους «κοντούς» με τον Αμερικανό να αναμένεται να είναι αυτός που θα κρατάει τη «μπαγκέτα» στο οργανωτικό κομμάτι. Ο Τσόχλας, αποτελεί εγγυημένη λύση αφού γνωρίζει την κατηγόρια ενώ ο 22χρονος Βουτσίτσεβιτς θα δώσει την απαιτούμενη ενέργεια.

Όσον αφορά τη ρακέτα, ο Γιώργος Μπόγρης καλείται να καλύψει το κενό του Λάζαρου Παπαδόπουλου, με την αποστολή οπωσδήποτε να μην είναι εύκολη. Οι θέσεις των ψηλών βέβαια δεν έχουν κλείσει, αφού όπως όλα δείχνουν θα αποκτηθεί ακόμα ένας παίκτης πεντάδας.

Η χρονιά δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τους Θεσσαλονικείς, αφού από νωρίς έμειναν εκτός Κυπέλλου, μετά την εντός έδρας ήττα από τον συμπολίτη Άρη.

Παρόλα αυτά, η σεζόν θα είναι γεμάτη αφού πέραν του μαραθωνίου της Α1, η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου επιστρέφει στα ευρωπαϊκά γήπεδα, με τη συμμετοχή της στο Γιούροκαπ. 

Ήρθαν: Απόλλωνας Τσόχλας, Γιώργος Μπόγρης, Γκόραν Βουτσίτσεβιτς, Ντι Τζέι Κούπερ

Έφυγαν: Γουίλιαμ Χάτσερ, Λίνος Χρυσικόπουλος, Αλέξανδρος Βαρυτιμιάδης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.