Τρίκαλα: Επέστρεψαν για να μείνουν

Μπορεί ο Αίολος Τρικάλων να βρίσκεται πρώτη φορά στην μεγαλύτερη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ όμως στην ουσία πρόκειται για την μεγάλη επιστροφή καθώς αποτελεί την μετενσάρκωση και την φυσική συνέχεια της ομάδας του Α.Σ Τρίκαλα 2000 που βρέθηκε στην Α1 την διετία 2008-10.

Μπορεί ο Αίολος Τρικάλων να βρίσκεται πρώτη φορά στην μεγαλύτερη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ όμως στην ουσία πρόκειται για την μεγάλη επιστροφή καθώς αποτελεί την μετενσάρκωση και την φυσική συνέχεια της ομάδας του Α.Σ Τρίκαλα 2000 που βρέθηκε στην Α1 την διετία 2008-10.

Στόχος των Θεσσαλών είναι να ξορκίσουν τα φαντάσματα του παρελθόντος και να εδραιωθούν στην Basket League αποτελώντας έναν ακόμα σημαντικό εκπρόσωπο της ελληνικής περιφέρειας.

Το καλοκαίρι ήταν ιδιαίτερα ταραχώδες στα Τρίκαλα καθώς πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί για την άνοδο ξεκίνησαν τα προβλήματα και οι εσωτερικές διαμάχες. Ούτε λίγο ούτε πολύ 14 παίκτες συνολικά, μέσα στους οποίους εκείνοι που σήκωσαν στις πλάτες τους την ομάδα και την ανέβασαν από τη Β’ Εθνική στην Α1, αποχώρησαν με όχι και τόσο ευχάριστο τρόπο αφήνοντας αιχμές για τον τρόπο που τους συμπεριφέρθηκε η νέα διοίκηση.

Οι εξελίξεις αυτές ανάγκασαν και το Γιάννη Τζήμα να αποχωρήσει από τον πάγκο των Θεσσαλών και τη θέση του πήρε ο έμπειρος Κώστας Φλεβαρακης.
Ο έλληνας τεχνικός έχοντας ιδιαίτερα χαμηλό μπάτζετ προσπαθεί να χτίσει από το μηδέν μια ομάδα που θα στηριχθεί πάρα πολύ σε αμερικανούς αλλά και μπασκετμπολίστες από την κοινοτική αγορά.

Μάλιστα έκαναν και μια εντυπωσιακή κίνηση, φέρνοντας στην Ελλάδα τον Πατ Γιούν τζούνιορ(29, 2.04), ο οποίος μπορεί να μην έχει καμία σχέση με τον πατέρα του μπασκετικά, όμως δεν παύει να αποτελεί μια σημαντική προσθήκη, που αναμένεται να προσδώσει ακόμα περισσότερη λάμψη στο πρωτάθλημα μας.

Από την Ελλάδα η μεταγραφή που ξεχωρίζει είναι αυτή του Νέστορα Κόμματου, ενώ στην ομάδα παρέμεινε και αρχηγός της Γιώργος Φούντας. Αποκτήθηκαν ακόμα ο Μάριος Ματαλόν, ο Μιχάλης Γιαννακίδης και ο Χρήστος Δεληγιάννης.

Το Δημοτικό γήπεδο Τρικάλων το οποίο σε κάθε αγώνα είναι ασφυκτικά γεμάτο αναμένεται να αποτελέσει ένα ακόμα δυνατό χαρτί των Θεσσαλών στη μάχη της παραμονής ενώ στην πρεμιέρα υποδέχονται την ομάδα με την οποία ανέβηκαν παρέα από την Α2, τη Νέα Κηφισιά.

ΗΡΘΑΝ: Νέστορας Κόμματος, Χρήστος Δεληγιάννης, Μάριος Ματαλόν, Κρίς Έβανς, Πατ Γιούιν Τζ., Τζέρεμι Γκρέιτζερ, Μιχάλης Γιαννακίδης, Ούρος Πέτροβιτς, Στεφάν Περούνιτσιτς, Γιάννης Λεκάκης, Χαλίντ Μουταγκαμπίρ.

ΕΦΥΓΑΝ: Βασίλης Αγγελακόπουλος, Σωτήρης Γκιουλέκας, Νίκος Κατσαρές, Νίκος Κακλαμάνος, Τάσος Χαρισμίδης, Σταύρος Αργύρης, Γιώργος Λεπενιώτης, Γιάννης Παπαχρήστος, Κώστας Σκρέκας, Αριστοτέλης Πελίγκος, Λεωνίδας Τριανταφύλλου, Θοδωρής Τσιλούλης, Νίκος Τσούτσος, Δημήτρης Ψύρρας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.