‘Εμεινε ο Κολοσσός, κοντά στην Α2 ο Ηλυσιακός (video)

Ο Κολοσσός επικράτησε 72-60 εντός έδρας του Ηλυσιακού και εξασφάλισε την παραμονή του στη Basket League, φέρνοντας την ομάδα των Ιλισίων ακόμα πιο κοντά στον υποβιβασμό.

Ο Κολοσσός επικράτησε 72-60 εντός έδρας του Ηλυσιακού και εξασφάλισε την παραμονή του στη Basket League, φέρνοντας την ομάδα των Ιλισίων ακόμα πιο κοντά στον υποβιβασμό.

Το ματς ήταν «τελικός» και για τις δύο ομάδες, όμως οι γηπεδούχοι φάνηκαν πιο ψύχραιμοι και εύστοχοι, εξασφαλίζοντας την παρουσία τους στα «σαλόνια» και την επόμενη σεζόν, ενώ αντίθετα ο Ηλυσιακός χρειάζεται ένα θαύμα για να παραμείνει.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ο Σμιθ με 17 πόντους και 14 ριμπάουντ, ενώ η προσπάθεια του Πίγκραμ που πέτυχε τον ίδιο αριθμό πόντων δεν ήταν αρκετή για τους φιλοξενούμενους.

Ο Ηλυσιακός ήταν αυτός που ξεκίνησε πιο δυνατά την αναμέτρηση και προηγήθηκε 16-14
λίγο πριν τη λήξη του πρώτου δεκαλέπτου, ωστόσο ο Κολοσσός με ένα σερί 6-0 πέρασε μπροστά με 20-16.

Στο δεύτερο ανέλαβαν δράση οι Σμιθ και Καρακούδης για τους γηπεδούχους, που πήγαν τη διαφορά και σε διψήφιο αριθμό πόντων. Όμως ο Ηλυσιακός δεν έδειξε διάθεση να παρατήσει την προσπάθεια και μείωσε σε 39-31 με τη λήξη του ημιχρόνου.

Η τρίτη περίοδος ουσιαστικά καθόρισε το ματς, καθώς ο Κολοσσός εδραίωσε την κυριαρχία του, ανεβάζοντας τη διαφορά ακόμα και στους 16 πόντους, με τον Σμιθ να αποδεικνύεται αλάνθαστος στην επίθεση και κυρίαρχος στο ριμπάουντ.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο ο Ηλυσιακός έκανε την απέλπιδα προσπάθεια για την επιστροφή, η οποία αποδείχτηκε μάταιη, με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν τελικά την πολύτιμη νίκη.

Τα δεκάλεπτα:
20-16, 39-31, 55-43, 72-60
ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ (Μιχάλης Κουταλιανός): Παπαντωνίου 7, Γεωργαλής 4, Χόπκινς 9 (1), Σμιθ 17, Στεφανίδης 5 (1), Τσάμης 2, Κακαρούδης 13, Πάντιτς 10, Νάντφει 5
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Τζίμης Κουστένης): Καυκής 5 (1), Φακοπουλίδης, Αντωνάκης 2, Χατζής 2, Ζούμπος, Δορκοφίκης 9 (1), Νικολόπουλος, Ιωάννου 6, Τζουγκαράκης 7, Μποτζ 12, Πίγκραμ 17 (2)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.